Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ νίκησα τον κορωνοϊό, αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν, οπότε βάλτε μάσκες»

14:35 - 29/10/2020

Ο κορωνοϊός τα… έβαλε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά δεν τα κατάφερε. Το άρθρο Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ νίκησα τον κορωνοϊό, αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν, οπότε βάλτε μάσκες» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιμπραΐμοβιτς: Νίκησα τον κορονοϊό, αλλά εσείς δεν είστε ο Ζλάταν γι’ αυτό φορέστε μάσκες

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, όμως ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν τον ξεπέρασε και τώρα στέλνει...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Zlatan Ibrahimovic: «Νίκησα τον κορονοϊό, αλλά εσείς δεν είστε εγώ, γι΄αυτό φορέστε μάσκα!»

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, χωρίς να κάνει διακρίσεις. Μεταξύ των ανθρώπων που To άρθρο Zlatan Ibrahimovic: «Νίκησα τον κορονοϊό, αλλά εσείς δεν είστε εγώ, γι΄αυτό φορέστε μάσκα!» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Επική ατάκα Ιμπραΐμοβιτς για τον κορωνοϊό: Εγώ τον νίκησα, αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν

Τον προηγούμενο μήνυμα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά κατάφερε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να αναρρώσει και να είναι στη διάθεση του προπονητή του, Στέφανο Πιόλι.

Διαβάστε το στο real.gr

Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ νίκησα τον κορωνοϊό, αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν, οπότε βάλτε μάσκες»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ζ.Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ νίκησα τον κορωνοϊό αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν» (βίντεο)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχοντας πια νικήσει τον κορωνοϊό εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό σποτ που καλεί τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις. Απλώς τα λέει με το απαράμιλλο, σχεδόν υπερφίαλο, στυλ του υπενθυμίζοντας στο κοινό ότι δεν είναι όλοι σαν τον Ζλάταν... «Ο κορωνοϊός με προκάλεσε και τον νίκησα. Αλλά εσείς δεν είστε ο Ζλάταν. Μην προκαλείτε τον ιό. Να σκέφτεστε έξυπνα και να τηρείτε τους κανόνες, τις αποστάσεις και να φοράτε μάσκες. Θα νικήσουμε» λέει ο Ζλάταν από την κορυφή ενός ουρανοξύστη που έχει πανοραμική θέα σε όλο το Μιλάνο σε ένα διαφημιστικό της περιφέρειας της Λομβαρδίας. View this post on Instagram Ricorda di indossare la mascherina, mantieni le distanze e

Διαβάστε το στο pronews.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Ιμπραΐμοβιτς: «Νίκησα τον κορονοϊό, αλλά εσείς δεν είστε ο Ζλάταν…»

ΒΙΝΤΕΟ - Ιμπραΐμοβιτς: «Νίκησα τον κορονοϊό, αλλά εσείς δεν είστε ο Ζλάταν…» 29/10/2020 Τον προηγούμενο μήνυμα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά κατάφερε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να αναρρώσει και να είναι στη διάθεση του προπονητή του, Στέφανο Πιόλι. Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο για να πάρει τις προφυλάξεις του από τον Covid-19, μιας και όπως αναφέρει δεν είναι όλοι... Ζλάταν για να νικήσουν τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, σε μήνυμά του στα social media, τόνισε: «Ο κορονοϊός με προκάλεσε και νίκησα. Αλλά εσείς δεν είστε ο Ζλάταν. Μην προκαλείτε τον ιό. Να σκέφτεστε καλά και να τηρεί

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Απίθανος Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ νίκησα τον κορωνοϊό, αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν, οπότε βάλτε μάσκες»

Ο Σουηδός σταρ στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο, για να προστατευτεί από την πανδημία Ο κορωνοϊός τα… έβαλε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σουηδός σταρ βγήκε νικητής -και- από αυτή τη μάχη, πλέον είναι υγιής και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο, για να προστατευτεί από ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Ιμπραΐμοβιτς : «Μην δοκιμάσετε τον κορωνοϊό δεν είστε ο Ζλάταν, τηρήστε τους κανόνες» (vid)

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έστειλε το μήνυμα του για την προστασία κατά του κορωνοϊού ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία