Μουρίνιο: «Αν μπορούσα θα έκανα 11 αλλαγές»

06:36 - 30/10/2020

Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τότεναμ από την Αντβέρπ για την 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξή Τύπου τόνισε ότι αν…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουρίνιο : «Αν μπορούσα θα έκανα 11 αλλαγές στο ημίχρονο»

Απογοητευμένος ο Special One από την εικόνα των παικτών του στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ.

Διαβάστε το στο

Μουρίνιο: «Αν μπορούσα θα έκανα 11 αλλαγές»

Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τότεναμ από την Αντβέρπ για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Μουρίνιο: «Ήθελα να κάνω 11 αλλαγές στο ημίχρονο»

Εμφανώς απογοητευμένος, ο Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε για την ήττα της Τότεναμ από την Άντβερπ και για την χαμηλή απόδοση των παικτών του.Δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είδε την ομάδα του να ηττείται εκτός έδρας από την Άντβερπ με 1-0, στην δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός απέδωσε ευθύνες καις τον εαυτό του καθώς οι επιλογές του δεν ήταν οι κατάλληλες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Αναλυτικά ο Μουρίνιο, ανέφερε: «Ήθελα να κάνω 11 αλλαγές στο ημίχρονο. Δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα. Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, είναι δική μου ευ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μουρίνιο : «Αν μπορούσα θα έκανα 11 αλλαγές στο ημίχρονο»

Απογοητευμένος ο Special One από την εικόνα των παικτών του στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά