#Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Στη Γιουνάιτεντ δεν είχα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δέχεται ο Τεν Χαγκ»

Gazzetta
Για την περίοδο που έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος άφησε αιχμές για την έλλειψη στήριξης που δέχθηκε στο σύλλογο.
17:02 23/04/2024

Μουρίνιο: “Μισούσα που έπρεπε να είμαι το πρόσωπο της Ρόμα, θέλω απλώς να προπονήσω”

aek1924.gr
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του πως έχει διάθεση να παραμείνει στους πάγκους και μετά τα 65 του χρόνια ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει σπόντα για την Ρόμα, τονίζοντας πως θέλει να είναι σε ομάδα που θα κάνει μόνο τον προπονητή. Έχουν περάσει αρκετούς μήνες από τότε που η Ρόμα έδειξέ την πόρτα της […] The post Μουρίνιο: “Μισούσα που έπρεπε να είμαι το πρόσωπο της Ρόμα, θέλω απλώς να προπονήσω” appeared first on AEK1924.gr.
21:37 22/04/2024

Ριβάλντο: «Αν πήγαινε στην Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο, θα έκανε εξαιρετική δουλειά»

aek1924.gr
Τον Μουρίνιο για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα προτείνει με έμμεσο τρόπο ο άλλοτε άσος των Καταλανών, Ριβάλντο. Την ώρα που ο Τσάβι σκέφτεται το ενδεχόμενο παραμονής, ο Ριβάλντο έβαλε ένα ιδιαίτερο όνομα στο τραπέζι με τους υποψήφιους, σε δηλώσεις που παραχώρησε και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ […] The post Ριβάλντο: «Αν πήγαινε στην Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο, θα έκανε εξαιρετική δουλειά» appeared first on AEK1924.gr.
19:37 22/04/2024

Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο

onsports.gr
Η Γουέστ Χαμ ψάχνει για προπονητή, καθώς στο τέλος της…
01:17 16/04/2024

Νέος μνηστήρας για Μουρίνιο

thessports.gr
Η Γουέστ Χαμ ψάχνει για προπονητή, καθώς στο τέλος της σεζόν ο Ντέιβιντ Μόιες αναμένεται να φύγει από τον πάγκο των «σφυριών», και ίσως ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα. Μάλιστα ο 60χρονος Σκωτσέζος κόουτς βρίσκεται σε συζητήσεις για ν’ αναλάβει πόστο στη διοίκηση, ενώ και η UEFA τού έχει προτείνει μια θέση στην επιτροπή για […]
10:53 15/04/2024

Ρόμα: Επαφές με Πελεγκρίνι για να αντικαταστήσει τον Ντε Ρόσι

pressaris.gr
Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι αντικατέστησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα, μετά την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού. The post Ρόμα: Επαφές με Πελεγκρίνι για να αντικαταστήσει τον Ντε Ρόσι appeared first on pressaris.gr.
18:09 08/04/2024

Ρόμα: Ξαφνικά… Πελεγκρίνι για προπονητής παρά τα δημοσιεύματα για ανανέωση Ντε Ρόσι

aek1924.gr
Μια είδηση… βόμβα έσκασε για τη Ρόμα, όπου αναφέρει πως ξαφνικά τίθεται θέμα προπονητή, με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι να είναι ο εκλεκτός για αντί-Ντε Ρόσι. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι βρίσκεται στον πάγκο της Ρόμα από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο θρύλος των «τζαλορόσι» τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, τόσο […] The post Ρόμα: Ξαφνικά… Πελεγκρίνι για προπονητής παρά τα δημοσιεύματα για ανανέωση Ντε Ρόσι appeared first on AEK1924.gr.
15:37 08/04/2024

Ζοσέ Μουρίνιο: «Είναι τελειωμένος» - Η ατάκα πρώην «σταρ» της Ρεάλ για τον Special One

onsports.gr
Ζοσέ Μουρίνιο: Ο Αντόνιο Κασάνο σε δηλώσεις του «τελείωσε» τον…
12:17 08/04/2024

Ζοσέ Μουρίνιο: Αναζητώντας τη χαμένη του αίγλη

tanea.gr
Μετά από μία ακόμη απόλυση/αποζημίωση, ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Ίσως και εκτός Ευρώπης…
11:00 31/03/2024

Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στη δουλειά – Μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε»

aek1924.gr
Δεν αργεί η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο κάποιας ομάδας, όπως ανέφερε ο «Special One» σε δηλώσεις του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μείνει περίπου τρεις μήνες χωρίς κάποια ομάδα, με τα δημοσιεύματα ανά καιρούς να αναφέρουν πως έχει μπει στο στόχαστρο ορισμένων συλλόγων. Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει […] The post Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στη δουλειά – Μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε» appeared first on AEK1924.gr.
19:37 24/03/2024

Προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον Μουρίνιο η Φενέρμπαχτσε

pressaris.gr
Η Τουρκία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος απομακρύνθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πάγκο της Ρόμα φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από την Φενέρμπαχτσε, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Αλ Σαμπάμπ του […] The post Προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον Μουρίνιο η Φενέρμπαχτσε appeared first on pressaris.gr.
17:09 13/03/2024

Η Φενέρμπαχτσε κοντά σε συμφωνία με τον Μουρίνιο!

real.gr
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Αλ Σαμπάμπ τού έκανε μεγάλη πρόταση, αλλά ο Μουρίνιο απέρριψε το ενδεχόμενο να δουλέψει, προς το παρόν τουλάχιστον, στη Σαουδική Αραβία.
15:09 13/03/2024

Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης σε Ντε Ρόσι και Ντιμπάλα η Ρόμα

filathlos.gr
Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης σε Ντε Ρόσι και Ντιμπάλα η Ρόμα 07/03/2024 Η Ρόμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της έχει σημειώσει μέχρι στιγμής εντυπωσιακή πορεία. Σα να έχουν… αναζωογονηθεί όλοι στην ομάδα μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο και τα πάνε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, θέλοντας να κάνουν και ανάλογη πορεία και στην Ευρώπη. Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε με τους «τζαλορόσι» μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά οι δυο πλευρές θα αποφάσιζαν από κοινού τι θα έκαναν, με τα πράγματα να βρίσκονται σε καλό δρόμο τους τελευταίους δύο μήνες. Οπότε είναι λογικό η διοίκηση να είναι ικανοποιημένη και να θέλει να ανανεώσει τον Ντε Ρόσι. Σύμφωνα με τα τελευτα
17:46 07/03/2024

Η Σέλτικ του Λουίς Πάλμα θέλει τον Μουρίνιο!

pressaris.gr
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία, η Σέλτικ ίσως προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή τους επόμενους μήνες, λόγω της πιθανής αποχώρησης του Ιρλανδού Μπρένταν Ρότζερς. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η ομάδα της Σκωτίας σχεδιάζει να δώσει… ώθηση στον πάγκο της σε ποιότητα και φέρονται να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, μία εκ των οποίων είναι κι αυτή του Ζοζέ […] The post Η Σέλτικ του Λουίς Πάλμα θέλει τον Μουρίνιο! appeared first on pressaris.gr.
14:09 25/02/2024

Ζοσέ Μουρίνιο: Μαθαίνει γερμανική για χάρη της Μπάγερν Μονάχου

Newsbeast.gr
Η ήττα, με 3-0 μάλιστα, από τη Λεβερκούζεν άφησε τη Μπάγερν Μονάχου στο -5 από την κορυφή της Bundesliga και το κλίμα βαραίνει επικίνδυνα για τον Τόμας Τούχελ, με τη Bild να αναφέρεται στον Ζοσέ Μουρίνιο και να υποστηρίζει ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει γερμανικά περιμένοντας πρόταση. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του από τη Ρόμα και δεν αποκλείεται η απόλυση να είναι το πεπρωμένο και του Τούχελ στη Βαυαρία. Είτε πριν το τέλος της σεζόν, είτε όταν ολοκληρωθεί αυτή. Επισήμως, βέβαια, στη Μπάγερν υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, η Bild όμως υποστηρίζει ότι υπάρχει και ότι δεν αποκλείεται τελικά να είναι ο Μουρίνιο αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Όπως αν
21:00 11/02/2024

Ο Μουρίνιο είπε «όχι» στην Σαουδική Αραβία

thessports.gr
Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα από την διοίκηση της Ρόμα και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης «ποδοσφαιρικής στέγης» του. Ο «Special One» βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων του Κόλπου, αλλά και ευρωπαϊκών, όπως η Νάπολι. «Οι τίτλοι που έχει κερδίσει μιλούν για αυτόν, δεν είναι ένας οποιοσδήποτε προπονητής. Είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής, […]
10:53 23/01/2024

Sunday Times: Συνάντηση Μουρίνιο με Ντε Λαουρέντις!

pressaris.gr
Συνάντηση για την ερχόμενη εβδομάδα, μεταξύ του Ζοσέ Μουρίνιο και του προέδρου της Νάπολι Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, αποκαλύπτουν οι «Sunday Times», προκειμένου ο Πορτογαλος να αναλάβει τους «παρτενοπέι» ! The post Sunday Times: Συνάντηση Μουρίνιο με Ντε Λαουρέντις! appeared first on pressaris.gr.
16:09 21/01/2024

Πανό και τραγούδια υπέρ του Μουρίνιο από τους οπαδούς της Ρόμα, χειροκροτήματα για Ντε Ρόσι

pressaris.gr
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είδε την αγαπημένη του Ρόμα (ομάδα που υπηρέτησε για 18 χρόνια ως ποδοσφαιριστής, από το 2001 μέχρι το 2019) να επικρατεί με 2-1 της Βερόνα στο ντεμπούτο του στον πάγκο της το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο το ματς αυτό τον βρήκε να μένει στη σκιά του… Ζοζέ Μουρίνιο. Ναι μεν ο […] The post Πανό και τραγούδια υπέρ του Μουρίνιο από τους οπαδούς της Ρόμα, χειροκροτήματα για Ντε Ρόσι appeared first on pressaris.gr.
14:09 21/01/2024

Κοιτάζει και Μουρίνιο η Νάπολι

thessports.gr
Μετά την απόλυσή του από τη Ρόμα, δεν αποκλείεται ο Ζοσέ Μουρίνιο να μείνει στην Ιταλία και να μετακομίσει νοτιότερα. Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο των «τζιαλορόσι» και ήδη υπάρχουν πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Γράφτηκε, μεταξύ άλλων, ότι αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα και […]
09:53 21/01/2024

Serie A-21η αγωνιστική: Ο Ντε Ρόσι γυρίζει σπίτι του και η Ρόμα ψάχνει μια νέα αρχή

pressaris.gr
Λειψή η 21η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω του Σούπερ Καπ που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία, με ενδιαφέροντα ωστόσο παιχνίδια. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι γύρισε στο σπίτι του, μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρόμα σήμερα στις 19:00 κόντρα στη Βερόνα. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε την υποδοχή που θα του έχουν ετοιμάσει στο […] The post Serie A-21η αγωνιστική: Ο Ντε Ρόσι γυρίζει σπίτι του και η Ρόμα ψάχνει μια νέα αρχή appeared first on pressaris.gr.
13:09 20/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load