Μέγκι Ντρίο: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα στο Instagram επειδή...» (βίντεο)

12:34 - 13/10/2019

Για την εκπομπή “Έλα χαμογέλα” άνοιξε το νέο της σπίτι της η Μέγκι Ντρίο, η οποία υποδέχθηκε τη Μαίρη Αργυριάδου και μίλησε για το φετινό GNTM, τονίζοντας πως δέχεται απειλητικά μηνύματα για τις αποκαλύψεις που κάνει για τον διαγωνισμό. «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα στο Instagram για τις αποκαλύψεις που κάνω για το φετινό GNTM, έχω φοβηθεί λιγάκι. Και δεν ξέρω αν έρχονται από την παραγωγή, αν έρχονται από φαν του GNTM, δεν ξέρω τι γίνεται. Ήταν να κάνω και μια γκεστ εμφάνιση. Είχε προγραμματιστεί μια φωτογράφιση με μοντέλα από το προηγούμενο, θα πηγαίναμε στο δεύτερο τώρα και θα κάναμε φωτογράφιση με τα κορίτσια. Δεν το είχα πει αυτό και το λέω τώρα σε σένα πρώτη φορά γιατί έχει τελειώσει, την ακ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: Δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στα social

Η κάμερα πρωινής εκπομπής επισκέφθηκε την Μέγκι Ντρίο στο καινούριο της σπίτι και η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για όλα

Διαβάστε το στο

Μέγκι Ντρίο: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για το GNTM

Το σπίτι της άνοιξε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο μίλησε για το φετινό GNTM, τονίζοντας πως δέχεται απειλητικά μηνύματα για τις αποκαλύψεις που κάνει για τον διαγωνισμό. «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα στο Instagram για τις αποκαλύψεις που κάνω για το φετινό GNTM, έχω φοβηθεί λιγάκι. Και δεν ξέρω αν έρχονται από την παραγωγή, αν έρχονται από φαν του GNTM, δεν ξέρω τι γίνεται. Ήταν να κάνω και μια γκεστ εμφάνιση. Είχε προγραμματιστεί μια φωτογράφιση με μοντέλα από το προηγούμενο, θα πηγαίναμε στο δεύτερο τώρα και θα κάναμε φωτογράφιση με τα κορίτσια. Δεν το είχα πει αυτό και το λέω τώρα σε σένα πρώτη φορά γιατί έχει τελειώσει, την ακύρωσαν τη δοκιμασία. Με είχαν πάρει από

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μέγκι Ντρίο: Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα λόγω…

Στόχος απειλών φαίνεται πως έχει γίνει η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, αναφορικά με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για το νέο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Δέχτηκα κάποια απειλητικά μηνύματα στο Instagram από ψεύτικα προφίλ για τις αποκαλύψεις που έκανα για το GNTM. Είχα ψιλοφοβηθεί […] Το spoiler Μέγκι Ντρίο: Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα λόγω… εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις