Ξεκάθαρος ο Χάρης Βαρθακούρης – «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα»
11:57 - 01/11/2020
Στο τελευταίο live του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μάσησε τα λόγια […]
The post Ξεκάθαρος ο Χάρης Βαρθακούρης – «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Βαρθακούρης: «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα»
Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" και μεταξυ άλλων αναφέρθηκε στην απομάκρυνση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη από τον ALPHA.
The post Χάρης Βαρθακούρης: «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΧάρης Βαρθακούρης: Το ιδανικότερο σενάριο για μένα ήταν να αφήσουν την Αντελίνα ελεύθερη, όπως έγινε
Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά αποκλειστικά για την απομάκρυνση της Αντελίνας Βαρθακούρη από τον Alpha.Στο τελευταίο live του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μάσησε τα λόγια του! Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πήρε θέση για την απομάκρυνση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη από τον ALPHA.
«Το επιτέλους (που έγραψα στα social media όταν έφυγε η Αντελίνα από τον ALPHA) μόνο ενόχληση δεν δείχνει. Το επιτέλους δείχνει ανακούφιση. Δεν λέμε «επιτέλους είμαι άρρωστος»! «Επιτέλους είμαι καλά» λέμε! Άρα μόνο ανακούφιση ήταν το επιτέλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. «Έχω εξηγήσει τι εννοούσα με τ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr