Ξεκάθαρος ο Χάρης Βαρθακούρης – «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα»

11:57 - 01/11/2020

Στο τελευταίο live του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μάσησε τα λόγια […] The post Ξεκάθαρος ο Χάρης Βαρθακούρης – «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Βαρθακούρης: «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" και μεταξυ άλλων αναφέρθηκε στην απομάκρυνση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη από τον ALPHA. The post Χάρης Βαρθακούρης: «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Βαρθακούρης: Το ιδανικότερο σενάριο για μένα ήταν να αφήσουν την Αντελίνα ελεύθερη, όπως έγινε

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά αποκλειστικά για την απομάκρυνση της Αντελίνας Βαρθακούρη από τον Alpha.Στο τελευταίο live του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μάσησε τα λόγια του! Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πήρε θέση για την απομάκρυνση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη από τον ALPHA. «Το επιτέλους (που έγραψα στα social media όταν έφυγε η Αντελίνα από τον ALPHA) μόνο ενόχληση δεν δείχνει. Το επιτέλους δείχνει ανακούφιση. Δεν λέμε «επιτέλους είμαι άρρωστος»! «Επιτέλους είμαι καλά» λέμε! Άρα μόνο ανακούφιση ήταν το επιτέλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. «Έχω εξηγήσει τι εννοούσα με τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο