Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
09:24 - 02/11/2020
Η Τόνια Σωτηροπούλου φιλοξενήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στην εκπομπή Συν Γυναιξί της ΕΡΤ2 και αναφέρθηκε,
To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τόνια Σωτηροπούλου: Πρώτη φορά μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε
«Του λέω όχι και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει, "σου ζητώ χίλια συγνώμη απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί, ξέρεις"»
Διαβάστε το στο Τόνια Σωτηροπούλου : Σοκάρει μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.
Διαβάστε το στο Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε
Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στον Γιώργο Πυρπασόπουλο στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Συν Γυναιξί» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη…
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Τόνια Σωτηροπούλου μιλά, πρώτη φορά, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε
Καλεσμένη του Γιώργου Πυρπασόπουλου βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Συν Γυναιξί» και μίλησε από καρδιάς. Μέσα σε […]
The post Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά, πρώτη φορά, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤόνια Σωτηροπούλου: «Στα 18 μου δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Συν Γυναιξί», η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 18 ετών από γνωστό ηθοποιό.
«Μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική. Ήμουν 18, τότε, αυτός 54 και είχαμε πει ένα γεια και ένα χάρηκα. Όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω για να φύγω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει.
Κάνω ώπα. Από που το πήρε αυτό το vibe γιατί δεν μιλήσαμε καν! Με ποιο δικαίωμα αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι; Του λέω όχι και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει, «σου ζητώ χίλια συγνώμη απλά οι περισσ
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε
Η ηθοποιός δεν είχε δημοσιοποιήσει ποτέ ξανά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από 54χρονο γνωστό…
Διαβάστε το στο queen.grΗ Τόνια Σωτηροπούλου σοκάρει μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια
Διαβάστε το στο vita.grΤόνια Σωτηροπούλου: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό ηθοποιό
Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα από γνωστό ηθοποιό.Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Συν Γυναιξί» και μίλησε για το γεγονός πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής.
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως την παρενόχλησε σεξουαλικά συνάδελφος της, ο οποίος είναι μεγαλύτερος ηλικιακά και αρκετά διάσημος.
Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική. Ήμουν 18, τότε, αυτός 54 και είχαμε πει ένα γεια και ένα χάρηκα. Όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω για να φύγω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣωτηροπούλου: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε
Στην εκπομπή της ΕΡΤ2«Συν Γυναιξί» του
Γιώργου Πυρπασόπουλου βρέθηκε καλεσμένη
η Τόνια Σωτηροπούλου και αποκάλυψε...
Διαβάστε το στο ekriti.gr