#Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στη μαμά της όπως μόνο εκείνη ξέρει

queen.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου γιόρτασε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Η ομοιότητα της ηθοποιού με τη μητέρα της και οι τρυφερές ευχές.Περισσότερα...
19:10 21/04/2024

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ρομαντικό δείπνο στο Παρίσι για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια! Έτσι τις To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ρομαντικό δείπνο στο Παρίσι για το ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 26/02/2024

Τόνια Σωτηροπούλου για νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι οπισθοδρομική η στάση της Εκκλησίας»

neolaia.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει για την ιστορική στιγμή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και αναφέρεται στη στάση της Εκκλησίας.
16:46 17/02/2024

Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με «πιάτο» όλη την Αθήνα, το σπίτι της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια

Newside.gr
Ο Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου έχουν επιλέξει να ζουν στο κέντρο της Αθήνας, αναζητώντας την αληθινή “φωνή της πόλης”. Αυτό το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2021 στην Ύδρα, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Μέσα από τις φωτογραφίες τους, αποκαλύπτεται [...] Το άρθρο Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με «πιάτο» όλη την Αθήνα, το σπίτι της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:00 13/02/2024

Δήλωση – ΣΟΚ από την Τόνια Σωτηροπούλου για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών!

vimaorthodoxias.gr
H Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την τεκνοθεσία. Η ηθοποιός μίλησε στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube κι αρχικά, τόνισε: «Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν δύο άτομα του ίδιου φύλου». Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν πιστεύει ότι κάποιος τρίτος μπορεί […]
13:09 10/02/2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Περιγράφει την τυχαία συνάντηση με τον Johnny Depp – «Μου ζήτησε να του στρίψω τσιγάρο»

govastileto.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Zoe Pre στο κανάλι της στο Youtube αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση που είχε με τον Johnny Depp. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε τσιγάρο ενώ βρισκόντουσαν σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε χαρακτηριστικά: […]
20:00 09/02/2024

Τόνια Σωτηροπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν»

tlife.gr
Καλεσμένη στo κανάλι της Zoe Pre στο Youtube βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 08/02/2024

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει τα δύο μπουφάν που θα φορέσεις τώρα με το τζιν παντελόνι

queen.gr
Θέλεις ένα jacket που να φοριέται πρωί και βράδυ; Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει δύο προτάσεις για σένα. Περισσότερα...
15:09 03/02/2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο χορός με θέα την Ακρόπολη λίγο πριν μπει το νέο έτος – Βίντεο

tlife.gr
Ένα βίντεο από το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Τόνια Σωτηροπούλου. Η To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Ο χορός με θέα την Ακρόπολη λίγο πριν μπει το νέο έτος – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 01/01/2024

H Τόνια Σωτηροπούλου στον τελευταίο χορό του 2023 φόρεσε το πιο hot top για τις γιορτές

queen.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου μας κάνει να αναθεωρούμε και να διαπιστώνουμε ότι ένα κλασσικό παντελόνι που φοράμε ακόμα και το πρωί στο γραφείο μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για να «χτίσουμε» ένα λαμπερό festive look.Περισσότερα...
20:09 30/12/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Η εμφάνιση με το ιδανικό φόρεμα για τις γιορτές από την H&M

govastileto.gr
Η Η&Μ με αφορμή τις γιορτές λάνσαρε μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ από δαντέλα, μετάξι, σατέν, οργάντζα, μαλλί και βελούδο που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε διαχρονικά statement κομμάτια και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Η Τόνια Σωτηροπούλου λίγο μετά το λανσάρισμα μοιράστηκε στον προσωπικο της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα ογκώδες τούλινο φόρεμα […]
09:00 10/12/2023

Milky Way: Το βίντεο μεταμόρφωσης της Σωτηροπούλου συγκλονίζει

youfly.com
Η Τόνια Σωτηροπούλου εμφανίστηκε στο "Milky Way" και καθήλωσε με τον ρόλο της, ενώ μοιράστηκε και το βίντεο από την μεταμόρφωσή της. The post Milky Way: Το βίντεο μεταμόρφωσης της Σωτηροπούλου συγκλονίζει appeared first on Youfly.
23:58 08/12/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκλονιστική μεταμόρφωσή της στην καρκινοπαθή ηρωίδα που υποδύθηκε στη σειρά Milky Way

tlife.gr
Η νέα σειρά του Mega «Milky Way» που προβάλλεται κάθε Πέμπτη έχει καταφέρει να κερδίσει το To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκλονιστική μεταμόρφωσή της στην καρκινοπαθή ηρωίδα που υποδύθηκε στη σειρά Milky Way δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 08/12/2023

Milky Way: Η Τόνια Σωτηροπούλου, ως Νίκη σόκαρε την Μαρία με την αλήθεια της

zappit.gr
Για δεύτερη συνεχή φορά στο Milky Way βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Τόνια Σωτηροπούλου, μιας και ο ρόλος που κλήθηκε […] The post Milky Way: Η Τόνια Σωτηροπούλου, ως Νίκη σόκαρε την Μαρία με την αλήθεια της appeared first on Zappit.
01:00 08/12/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο και λάμπει με τα εσώρουχα

koolnews.gr
Με τις γιορτές να πλησιάζουν, η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Τόνια Σωτηροπούλου μοιράζεται μερικές πολύ ιδιαίτερες συμβουλές για τις γυναίκες, αναφορικά με το πώς μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά σαγήνης στις εορταστικές βραδιές. Με φόντο το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Σωτηροπούλου προτείνει τη χρήση σέξι εσωρούχων ως μέσο για να “ξεμυαλίσουν” τους άντρες τους, εστιάζοντας […] The post Τόνια Σωτηροπούλου: Στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο και λάμπει με τα εσώρουχα appeared first on Koolnews.gr.
19:58 07/12/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: “Μπορώ να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου;” – Από ποια παρουσιάστρια το ζήτησε;

instyle.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό της στην παρουσιάστρια του Mega. “Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστριά σου. Αισθάνομαι λίγο άβολα. Μπορεί να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου μετά”. είπε η Τόνια Σωτηροπούλου “Μας πειράζει ε;“, απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με την ηθοποιό να […] The post Τόνια Σωτηροπούλου: “Μπορώ να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου;” – Από ποια παρουσιάστρια το ζήτησε; appeared first on InStyle.
20:46 20/11/2023

Κάγκελο η Μενεγάκη με την Σωτηροπούλου: «Μην παραξενευτείς...»

queen.gr
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε για την καριέρα της, τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και τους φίλους της. Περισσότερα...
18:17 20/11/2023

Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό

Newsit
Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πόσο την έχει βοηθήσει ο σύζυγός της, ο γνωστός τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας. Η Τόνια Σωτηροπούλου από τον καναπέ της «Ελένης» εξομολογήθηκε πως ο Κωστής Μαραβέγιας «με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό». Η άλλοτε «κοπέλα» του Τζέιμς ... Περισσότερα To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 20/11/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Κωστής Μαραβέγιας διεκδικούσε πολύ τον δικό μου χρόνο και με έκανε να τον ερωτευτώ βαθιά

Newsbeast.gr
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA, Milky Way. Η Τόνια Σωτηροπούλου έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. «Μεγαλώνοντας που το συζητήσαμε με τους γονείς μου, και στα 15 μου κάνοντας την άβολη συζήτηση με τον πατέρα μου για το μέλλον μου, του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, και μου είπε “ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι θα μου πεις κάτι βαρετό όπως γιατρός και δικηγόρος”. Η οικογένεια αυτή ήταν προετοιμασμένη να “πεινάσει”. Με πήγαιναν πολύ θέατρο και σινεμά, έχουν ταλαιπωρηθεί μαζί μου
03:00 22/10/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια – «Είναι μία ωραία “βαρετή” καθημερινότητα»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένη η Τόνια Σωτηροπούλου το Σάββατο 21/10. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια – «Είναι μία ωραία “βαρετή” καθημερινότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 21/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load