Χρήστος Θηβαίος: Με χτύπησε η μητέρα μου όταν κορόιδεψα τον Ζαζά, τον πρώτο άνδρα που ντύθηκε γυναίκα

01:54 - 05/11/2020

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Χρήστος Θηβαίος το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο καλλιτέχνης...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Θηβαίος: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με χτύπησε η μητέρα μου - Κορόιδευα τον πρώτο άντρα που ντύθηκε γυναίκα

Ο Χρήστος Θηβαίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σπουδές φιλοσοφίας που ακολούθησε στη Μπολόνια

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χρήστος Θηβαίος: "Με χτύπησε η μητέρα μου όταν κορόιδεψα τον Ζαζά"

"Τον πρώτο άνδρα που ντύθηκε γυναίκα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χρήστος Θηβαίος: Με χτύπησε η μητέρα μου όταν κορόιδεψα τον Ζαζά, τον πρώτο άνδρα που ντύθηκε γυναίκα

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Χρήστος Θηβαίος το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σπουδές φιλοσοφίας που ακολούθησε στη Μπολόνια στο πλευρό του Ουμπέρτο Έκο αλλά και στην ιδιαίτερη διαπαιδαγώγηση που έλαβε από τους γονείς του. Αναφερόμενος στον Ουμπέρτο Έκο, τον οποίο είχε […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας

Το «καρφί» του Μάνου Νιφλή για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Σε μια ενημερωτική εκπομπή, δεν βγαίνεις με κουίζ, βγαίνεις με στοιχεία»

Ελληνική ομάδα για Λι – Δουλεύει το trade της χρονιάς ο Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 1-0 στο 39′ ο Κωνσταντέλιας

Βρήκε τον… επόμενο Ιωαννίδη ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό – «Τεχνική, οξυδέρκεια και γκολ»