#Χρήστος Θηβαίος

Πάτρα: Έρχεται η μουσική παράσταση "2" με τον Παναγιώτη Μάργαρη και τον Χρήστο Θηβαίο

thebest.gr
Με διάθεση συγκροτήματος επί σκηνής και επικοινωνίας, με όχημα τα τραγούδια, συναντιούνται και φέτος ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος και ο κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης.
17:00 21/02/2024

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης στη μουσική σκηνή Σφίγγα

monopoli.gr
Με διάθεση συγκροτήματος επί σκηνής, συναντιούνται και φέτος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, στη Σφίγγα.
16:53 05/12/2023

Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης στο Faliro Summer Theater

monopoli.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται στη σκηνή του Faliro Summer Theater, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.
13:53 16/08/2023

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Χρήστος Θηβαίος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

patrasevents.gr
Η κορυφαία ερμηνεύτρια του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και ο ευαίσθητος τροβαδούρος της νεότερης γενιάς αποκαλύπτουν τη μουσική τους συγγένεια μέσα από την ερμηνεία κλασικών επιτυχιών τους καθώς και γνωστών ή «παραγνωρισμένων» τραγουδιών που για πρώτη φορά «ντύνουν» με τη δική τους φωνή: διαχρονικά κομμάτια των Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Μικρούτσικου, Βάιλ, Ντάλα κ.ά. σε ποίηση Τριπολίτη, Ελευθερίου, Ιωάννου, Μπρεχτ, Χικμέτ κ.ά. Μαρία Φαραντούρη-Χρήστος Θηβαίος: η «ιδεώδης ερμηνεύτρια» του Μίκη Θεοδωράκη,...
00:53 21/07/2023

«Τα δειλινά του κόσμου» με τον Χρήστο Θηβαίο και τον Παναγιώτη Μάργαρη στο Κηποθέατρο Παπάγου

paraskhnio.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, Το άρθρο «Τα δειλινά του κόσμου» με τον Χρήστο Θηβαίο και τον Παναγιώτη Μάργαρη στο Κηποθέατρο Παπάγου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:28 06/06/2023

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ: “Τα δειλινά του κόσμου”

paraskhnio.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, Το άρθρο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ: “Τα δειλινά του κόσμου” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:16 25/05/2023

Μάργαρης & Θηβαίος στο Κηποθέατρο Παπάγου

patrasevents.gr
Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), ΠαπάγουΤετάρτη, 05 Ιούλ 2023 21:00ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ“Τα δειλινά του κόσμου”Προσφορά έως 1η Ιουνίου τιμή εισιτηρίου 14 ευρώ & φοιτητικό &ΑΜΕΑ 10 ευρώ Κηποθέατρο ΠαπάγουΤετάρτη5 ΙουλίουΟ Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής,για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνει...
15:08 25/05/2023

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται επί σκηνής

paraskhnio.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, Το άρθρο Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται επί σκηνής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:20 04/05/2023

Θηβαίος & Μάργαρης στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός"

patrasevents.gr
Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, ΑθήναΣάββατο, 13 Μάϊ 2023 21:00ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ“Τα δειλινά του κόσμου”Φιλολογικός Σύλλογος ΠαρνασσόςΣάββατο 13 Μαΐου Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθέ...
09:46 27/04/2023

Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης μαζί στη σκηνή

Newsit
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής το Σάββατο 13 Μαΐου, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.   Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης μαζί στη σκηνή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:30 20/04/2023

Χρήστος Θηβαίος: Αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

zappit.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος έκανε μια αναδρομή στις μεγαλύτερες μουσικές του επιτυχίες μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το […] The post Χρήστος Θηβαίος: Αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο appeared first on Zappit.
19:40 25/03/2023

Χρήστος Θηβαίος: Η δύσκολη παιδική ηλικία στα θεατρικά μπουλούκια και ο πρώτος του ρόλος

irafina.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος έζησε όπως περιέγραψε όμορφα τα παιδικά του χρόνια, γεμάτα από την αγάπη και τη φροντίδα των γονιών του. Γιος καλλιτενχών, περασε φτωχικά αλλά συναρπαστικά τα παιδικά του χρόνια, από τα οποία εισέπραξε περισσότερο τη γιορτή παρά τη φτώχεια χάρη στους γονείς του. Συγκεκριμένα όπως είπε ο γνωστός μουσικός: «Τα παιδικά μου χρόνια […]
23:02 22/03/2023

Χρήστος Θηβαίος: «Πια νομίζω ότι με έχουν αφήσει οι δαίμονές μου»

zappit.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρθηκε στους […] The post Χρήστος Θηβαίος: «Πια νομίζω ότι με έχουν αφήσει οι δαίμονές μου» appeared first on Zappit.
18:30 22/03/2023

Χρήστος Θηβαίος: «Μου είπε “αυτό που έκανες δεν θα τολμήσεις να το ξανακάνεις”»

neolaia.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος, μίλησε για την τραυματική εμπειρία του που έζησε όταν ανέβηκε στα 5 του στη σκηνή. (BINTEO)
17:58 22/03/2023

Χρήστος Θηβαίος: «Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι»

zappit.gr
Ο Χρήστος Θηβαίος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Χρήστος Θηβαίος: «Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι» appeared first on Zappit.
17:18 22/03/2023

Τα δειλινά του κόσμου: Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης στη μουσική σκηνή Σφίγγα!

Zougla
Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο σημαντικότερος κιθαρίστας της γενιάς του, συναντιούνται...
14:56 08/03/2023

Χρήστος Θηβαίος – Παναγιώτης Μάργαρης στη Σφίγγα

patrasevents.gr
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής Παρασκευή, 10 Μάρ 2023 21:00Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του.Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την σπάνια δεξιοτεχνία του...
13:04 07/03/2023

Βιτάλη και Θηβαίος στο Γυάλινο και στις 24/2

fosonline.gr
Η Ελένη Βιτάλη και ο Χρήστος Θηβαίος σε μία ακόμη μουσική παράσταση στο Γυάλινο στις 24/2
22:36 21/02/2023

Θάνος Μικρούτσικος - Τρία έργα: Παπακωνσταντίνου, Πασχαλίδης και Θηβαίος ένωσαν τις φωνές τους

thebest.gr
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος συναντήθηκαν σε μια εντελώς διαφορετική βραδιά.
16:30 26/12/2022

Βιτάλη και Θηβαίος μαζί στο Γυάλινο

fosonline.gr
Η Ελένη Βιτάλη και ο Χρήστος Θηβαίος ενώνουν φωνές και μουσικές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19:32 07/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load