Μαρία Μιχαλοπούλου: Όταν τέλειωσε το GNTM δεν μπορούσα να πάω ούτε supermarket μόνη μου

10:12 - 05/11/2020

Η Μαρία «η αγρότισσα» του περσινού GNTM μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ψυχολογικές συνέπειες του πολύμηνου εγκλεισμού στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.Τελικά, δεν είναι εύκολο να είσαι διαγωνιζόμενη στο GNTM. Η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Μαρία η «αγρότισσα» της περσινής διοργάνωσης, μιλώντας για την εμπειρία της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της στο show -και όχι μόνο της ίδιας- άφησε σημάδια στην ψυχική υγεία της, σε σημείο να χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό. Όπως είπε, μετά από πεντέμιση μήνες εγκλεισμού στο σπίτι του GNTM, όπου αισθάνονταν απολύτως προστατευμένη, όταν βγήκε δεν μπορούσε ούτε στον δρόμο να κυκλοφορήσει, ούτε στο supermarket να πάει μ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Όταν βγήκα από το GNTM το σοκ ήταν τεράστιο»

Οι δηλώσεις της Μαρίας μας σόκαραν πραγματικά

Διαβάστε το στο queen.gr

Μαρία Μιχαλοπούλου: Μετά το GNTM δεν κυκλοφορούσα έξω μόνη μου

Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά