Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας της: Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα
10:40 - 05/11/2020
"Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε αν είμαι άντρας ή γυναίκα. Κοιτώ τα χέρια μου και έτσι αντιλαμβάνομαι το φύλο μου", λέει η Ρένα Κουβελιώτη.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρένα Κουβελιώτη : «Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άντρας ή γυναίκα»
Ξαφνικά πέφτει μαύρο γύρω της και όλα σβήνουν. Ακόμη και τα συναισθήματά της. Κυριαρχούν ο φόβος και η μοναξιά. Ομως η σταδιακή απώλεια της μνήμης της τής έχει δώσει μερικά ακόμη όπλα για να χαίρεται την κάθε μέρα, να απολαμβάνει το πανηγύρι της ζωής
Διαβάστε το στο tanea.grΗ εξομολόγηση της Ρένας Κουβελιώτη: «Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα…»
Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια, που λέγεται συρρίκνωση εγκεφάλου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΡένα Κουβελιώτη: Η νέα ανατριχιαστική περιγραφή για το πρόβλημα υγείας της: “Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα…”
Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη προχώρησε σε μια ανατριχιαστική εξομολόγηση. Η
To άρθρο Ρένα Κουβελιώτη: Η νέα ανατριχιαστική περιγραφή για το πρόβλημα υγείας της: “Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη: «Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άντρας ή γυναίκα»
Ξαφνικά πέφτει μαύρο γύρω της και όλα σβήνουν. Ακόμη και τα συναισθήματά της. Κυριαρχούν ο φόβος και η μοναξιά. Ομως η σταδιακή απώλεια της μνήμης της τής έχει δώσει μερικά ακόμη όπλα για να χαίρεται την κάθε μέρα, να απολαμβάνει το πανηγύρι της ζωής. Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη σπάει τη σιωπή της στην εφημερίδα «Τα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκινεί η Ρένα Κουβελιώτη:. Είναι στιγμές που δε θυμάμαι τίποτα. Ούτε αν είμαι άντρας ή γυναίκα
Φοβάμαι πάρα πολύ...
Διαβάστε το στο entertv.grΡένα Κουβελιώτη: Πολλές φορές δε θυμάμαι ούτε αν είμαι άντρας ή γυναίκα
Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ασθένεια που προκαλεί συρρίκνωση...
The post Ρένα Κουβελιώτη: Πολλές φορές δε θυμάμαι ούτε αν είμαι άντρας ή γυναίκα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr