Σαντ-Ρος: «Υπερδύναμη η ΤΣΣΚΑ - Πάντα θα της είμαι ευγνώμων - Να σταματήσουμε τον Τζέιμς - Με πιστεύει ο Βόβορας»

14:45 - 05/11/2020

Σαντ-Ρος: «Υπερδύναμη η ΤΣΣΚΑ - Πάντα θα της είμαι ευγνώμων - Να σταματήσουμε τον Τζέιμς - Με πιστεύει ο Βόβορας» 05/11/2020 Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος αναφέρθηκε στην πρώτη σεζόν της καριέρας του στη EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ και τόνισε πως είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να σταματήσει αύριο (6/11, 21:30) τον Μάικ Τζέιμς. Παράλληλα, χαρακτήρισε «υπερδύναμη» την ομάδα της Μόσχας, ενώ μίλησε και για τη θέση που χρησιμοποιείται από τον Γιώργο Βόβορα. Αρχικά ο Κουβανός γκαρντ των πράσινων τόνισε για το ματς της 7ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια υπερδύναμη στη EuroLeague . Έχει πολλούς καλούς παίκτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαντ-Ρος : Υπερδύναμη η ΤΣΣΚΑ – Κομβικής σημασίας το να σταματήσουμε τον Τζέιμς

Ως «υπερδύναμη» χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ ο Σαντ-Ρος, ενώ ανέφερε και το πόσο σημαντικό θα είναι για τον Παναθηναϊκό να καταφέρει να σταματήσει τον Μάικ Τζέιμς

Διαβάστε το στο

Σαντ-Ρος : Υπερδύναμη η ΤΣΣΚΑ – Κομβικής σημασίας το να σταματήσουμε τον Τζέιμς

Ως «υπερδύναμη» χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ ο Σαντ-Ρος, ενώ ανέφερε και το πόσο σημαντικό θα είναι για τον Παναθηναϊκό να καταφέρει να σταματήσει τον Μάικ Τζέιμς

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)