Συγκινεί η Ρένα Κουβελιώτη:. Είναι στιγμές που δε θυμάμαι τίποτα. Ούτε αν είμαι άντρας ή γυναίκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας της: Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα

“Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε αν είμαι άντρας The post Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας της: Είναι στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Ρένα Κουβελιώτη: Υπάρχουν στιγμές που δεν θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα

Ρένα Κουβελιώτη: Η γνωστή δημοσιογράφος της τηλεόρασης του «Alpha» παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα». Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της πως αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια. Η συγκεκριμένη ασθένεια ονομάζεται συρρίκνωση εγκεφάλου και προκαλεί άνοια. Αναλυτικότερα: Ρένα Κουβελιώτη: Οι δηλώσεις της γνωστής δημοσιογράφου «Το κατάλαβα μέσω των κρίσεων που είχα, οι οποίες ευτυχώς διαρκούν πολύ λίγο. Για κάποια λεπτά πέφτει μαύρο. Δεν χάνω τις αισθήσεις μου, αλλά όλα μού είναι άγνωστα, σαν να τα βλέπω πρώτη φορά. Αν τύχει και είμαι στο αυτοκίνητο ανάβω αλάρμ και σταματάω στην άκρη, Ευτυχώς- και δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί- θυμάμαι αυτή την κίνηση: να μειώσω ταχύτητα, να πατ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει