Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»
08:06 - 07/11/2020
Η Μαίρη Χρονοπούλου μπορεί να πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες λόγω της κατάστασης της υγείας της,
To άρθρο Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: Είχα πέσει σε κώμα και σώθηκα
Η ηθοποιός μιλάει για την κατάσταση της υγείας της, η οποία έχει βελτιωθεί
Διαβάστε το στο Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»
Η Μαίρη Χρονοπούλου μπορεί να πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες λόγω της κατάστασης της υγείας της, όμως, πλέον είναι καλά και έχει επιστρέψει στη γνώριμη καθημερινότητά της. ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχα πέσει σε κώμα και σώθηκα»
Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαίρη Χρονοπούλου: «Είχα πέσει σε κώμα και σώθηκα»
Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για όλους και για όλα.
Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην πορεία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου – «Ήμουν σε κώμα, αλλά με έσωσαν»
Καλύτερα αισθάνεται πλέον η Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη εξηγεί […]
The post Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου – «Ήμουν σε κώμα, αλλά με έσωσαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαίρη Χρονοπούλου «Έπεσα σε κώμα, αλλά με σώσανε»
ΕΛΛAΔΑ
Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της της ζωή, μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου.
Όπως αποκάλυψε στο Secret των «Παραπολιτικών» η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου προσφάτως έπεσε σε κώμα όμως οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και πλέον νιώθει πολύ καλύτερα.
«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γ
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου «Έπεσα σε κώμα, αλλά με σώσανε»
Μία σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.
Το άρθρο Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου «Έπεσα σε κώμα, αλλά με σώσανε» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έπεσα σε κώμα αλλά με σώσανε»
Για την σοβαρή περιπέτεια υγείας, η οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή, μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΗ συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»
Η Μαίρη Χρονοπούλου μπορεί να πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες λόγω της κατάστασης της υγείας της, όμως, πλέον είναι καλά και έχει επιστρέψει στη γνώριμη καθημερινότητά της. Η σπουδαία ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Secret” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη περιγράφοντας τις ευχάριστες εξελίξεις της υγείας της και αποκαλύπτοντας πώς είχε πέσε σε κώμα, αλλά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου – Ήμουν σε κώμα, αλλά με έσωσαν
Καλύτερα αισθάνεται πλέον η Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη εξηγεί πώς έφτασε στην ευχάριστη εξέλιξη της πορείας της υγείας της. «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος. Το πιο σημαντικό είναι ότι η καρδιά μου πάει ρολόι χάρη στον κύριο Τουσούλη. Νιώθω υπέροχα και τους ευχαριστώ για όλα. Τους χρωστ
Διαβάστε το στο spoilers