Γιώργος Νταλάρας: Η σύζυγος μου παντρεύτηκε έναν αλήτη

11:06 - 07/11/2020

Τα παραπάνω είπε ο γνωστός  τραγουδιστής στην  Έλενα Κατρίτση στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της εκπομπής «Προσωπικά», χθες Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 στις 23:00, στην ΕΡΤ1. Αναλυτικότερα, ο κ. Νταλάρας είπε ότι ‘’ Πρέπει να παραδεχθώ πως η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει. Είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι, σε όλα τα επίπεδα. Με πίστεψε και με βοήθησε πάρα […] The post Γιώργος Νταλάρας: Η σύζυγος μου παντρεύτηκε έναν αλήτη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νταλάρας: Η γυναίκα μου έπρεπε να παντρευτεί πρίγκιπα, όχι έναν αλήτη

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στον τ/σ OPEN για τη ζωή του, καθώς και για τη σύζυγό του, Άννα.Καλεσμένος της Έλενας Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά» ήταν ο Γιώργος Νταλάρας. «Είμαι ένα παιδί που ξεκίνησε χωρίς στον ήλιο μοίρα. Είχα μια αλλόκοτη παιδική ζωή αλλά ήμουν ευτυχισμένος […] Παιδάκι 7-8 χρόνων έπαιρνα το λεωφορείο και πήγαινα από την Άνω Δάφνη στην Ακαδημίας, 1.20 δραχμές έκανε το εισιτήριο, δούλευα και σε ένα καφενείο. Πήγαινα τους καφέδες και τα κατάφερνα καλά. Ένα παιδάκι σβέλτο που έκανε και κόλπα με τον δίσκο. Τον γύριζα έτσι που δεν χυνόταν ο καφές και το νερό. Και μου έδιναν ένα δίφραγκο, όταν το πετύχαινα», δήλωσε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.  «Ήταν πολύ καλός μουσικός ο Λουκάς, δεν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι