#Νταλάρας

Χρόνης Αηδονίδης: Μία συναυλία μνήμης στο «Αηδόνι της Θράκης»

Newsbeast.gr
Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Χρόνη Αηδονίδη, του «αηδονιού της Θράκης», οι φίλοι και μουσικοί συνεργάτες του, με πρωτεργάτη τον μαθητή και συμπατριώτη του Βαγγέλη Δημούδη, διοργανώνουν μία συναυλία μνήμης και αγάπης, την Δευτέρα 15 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα. Η συναυλία με τίτλο «Φίλοι μ΄, καλώς ορίσατε!» είναι αφιερωμένη στον μεγάλο δάσκαλο και ερμηνευτή, που ένωσε με τις ερμηνείες του την Θράκη με την Πόλη και όλη τη Μικρασία, το παραδοσιακό τραγούδι με το βυζαντινό τροπάρι, το χθες με το σήμερα της ρωμαίικης ψυχής. Από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Θρακικής Ιστορίας εδώ και 80 και πλέον χρόνια, ο Χρόνης Αηδονίδης υπήρξε γέφυρα ανάμεσα στις αλησμό
08:00 07/04/2024

Νταλάρας – Πολυκανδριώτης συγκίνησαν τραγουδώντας Μάνο Λοϊζο

youfly.com
Στο θέατρο της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης συγκίνησαν τραγουδώντας Μάνο Λοϊζο. The post Νταλάρας – Πολυκανδριώτης συγκίνησαν τραγουδώντας Μάνο Λοϊζο appeared first on Youfly.
19:58 05/04/2024

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γιώργος Νταλάρας

govastileto.gr
Θύμα διαδικτυακής απάτης φαίνεται πως έπεσε ο Γιώργος Νταλάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης 19/3, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το τι συμβαίνει, καθώς χάκερς προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να κερδίσουν χρήματα. «Παράκληση θέρμη να […]
11:00 20/03/2024

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με την κουβανή Rosanna Mailan στο Γυάλινο

Newsbeast.gr
Η μεγάλη επιτυχία του «Palladium», του συναρπαστικού, αυθεντικό latin show με την κουβανή Rosanna Mailan, συνεχίζεται για ακόμα τέσσερις Πέμπτες, από 21 Μαρτίου έως 9 Απριλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Η τραγουδίστρια Rosanna Mailan συνοδευόμενη επί σκηνής από μια 10μελή latin orchestra, που αποτελείται από τους πιο καταξιωμένους Κουβανούς και Έλληνες μουσικούς του είδους, παρουσιάζει ένα άκρως διασκεδαστικό μουσικοχορευτικό show με διεθνείς επιτυχίες της λατινοαμερικάνικης κουλτούρας. Το πρόγραμμα μάς ταξιδεύει στην 70s New York Latin-jazz, ένα αφιέρωμα στο «Νέο Κύμα» της δεκαετίας του ‘70 (Fania All Stars, Celia Cruz, Tito Puente κλπ) που συνέδεσε την κουβανέζικη κουλτούρα με την jazz
08:00 20/03/2024

Γιώργος Νταλάρας - Χρήστος Μάστορας: Κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο τραγούδι τους

ProtoThema.gr
Φιλική συμμετοχή στο βίντεοκλίπ έχει η κόρη του τραγουδιστή, Γεωργιάνα 
19:00 11/03/2024

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφο: «Γίνεστε ενοχλητικοί…Να βρείτε άλλους να παίξετε αυτό το παιχνίδι»

govastileto.gr
Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος βγαίνοντας από το στούντιο, τον περίμεναν η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης. «Θέλω να σας πω να μην ασχολείστε πια μαζί μου. Αυτό που κάνετε είναι ενοχλητικό. Δεν θέλω να σας πω για τη συναυλία γιατί νομίζω […]
14:00 04/03/2024

Το άλλο πρόσωπο του Λιάγκα, η Καινούργιου, η Σκορδά και ο Νταλάρας

youfly.com
Το άλλο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα στο Ενώπιος Ενωπίω, η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα, τα Τέμπη, η αποκατάσταση της αλήθειας από την Σκορδά για τον Νταλάρα, όσα έγιναν στον ΣΚΑΙ, και τιτλάρες! The post Το άλλο πρόσωπο του Λιάγκα, η Καινούργιου, η Σκορδά και ο Νταλάρας appeared first on Youfly.
06:58 03/03/2024

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι καβαλημένος, πιστεύει ότι αυτός είναι μόνο και κανένας άλλος»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι καβαλημένος, πιστεύει ότι αυτός είναι μόνο και κανένας άλλος» appeared first on Zappit.
21:00 02/03/2024

Γιώργος Νταλάρας: Θύτης ή μήπως θύμα τελικά;

youfly.com
Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις νέες του δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, που σχολιάστηκαν αρνητικά από τις εκπομπές. The post Γιώργος Νταλάρας: Θύτης ή μήπως θύμα τελικά; appeared first on Youfly.
13:58 27/02/2024

Γιώργος Νταλάρας: Νέο ξέσπασμα κατά των ρεπόρτερ – «Μπράβο, θα χαίρονται οι δικοί σας γι’ αυτό που κάνετε»

tlife.gr
Νέο ξέσπασμα προς τους ρεπόρτερ έστρεψε ο Γιώργος Νταλάρας το βράδυ της Δευτέρας 26/2. Οι τηλεοπτικές To άρθρο Γιώργος Νταλάρας: Νέο ξέσπασμα κατά των ρεπόρτερ – «Μπράβο, θα χαίρονται οι δικοί σας γι’ αυτό που κάνετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 27/02/2024

Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με επιφανείς καλλιτέχνες για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

karditsanews.gr
Θετικά απάντησαν στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Φάμελλος και μέσω αυτών δεκάδες επιφανείς καλλιτέχνες που σχεδιάζουν τη διοργάνωση ενός τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μαραθώνιου για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Φάμελλος και ο τηλεοπτικός παραγωγός Φάνης Συναδινός βρέθηκαν χθες στη Λάρισα μετά από ... The post Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με επιφανείς καλλιτέχνες για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών first appeared on KARDITSA NEWS.
18:58 26/02/2024

Ξεσπά ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Νταλάρας για να μιλάνε»

thecaller.gr
Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον Πάνο Βλάχο και τον Γιώργο Νταλάρα. Ειδικότερα, ο Γιώργος Γερολυμάτος σημείωσε χαρακτηριστικά […]
00:00 26/02/2024

Υπάρχει ψυχαγωγία στην τηλεόραση; Το Πρωινό, η Γερμανού και ο Νταλάρας

youfly.com
Ο διαχωρισμός ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην τηλεόραση, οι Παλαιοχριστιανοί, το πρωινό ΑΝΤ1, η παρέμβαση Τσαφούλια και ο Πανόπουλος, ο Νταλάρας και το Booth. The post Υπάρχει ψυχαγωγία στην τηλεόραση; Το Πρωινό, η Γερμανού και ο Νταλάρας appeared first on Youfly.
06:58 21/02/2024

Γιώργος Νταλάρας: «Δεν είναι τραγούδι το να γεμίζεις ελληνάδικα και να χτυπιέσαι σαν παλαβός και μεθυσμένος»

govastileto.gr
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνάντησε τον Γιώργο Νταλάρα στην πρώτη του γειτονιά, την Κοκκινιά, με τον γνωστό καλλιτέχνη να κάνει τον απολογισμό μιας ολόκληρης ζωής στην εκπομπή «Mega Stories». Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, απάντησε έμμεσα στον ντόρο που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα, όταν ο ίδιος είχε σχολιάσει αρνητικά τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις. […]
09:00 20/02/2024

Γιώργος Νταλάρας: «Δεν αισθάνομαι διάσημος, μισώ τη διασημότητα»

in.gr
O ταλαντούχος ερμηνευτής σε μια εξομολόγηση ψυχής.
08:00 20/02/2024

Megastories - "Λύγισε" ο Γιώργος Νταλάρας: "Εγώ μια άλλη Ελλάδα ονειρεύτηκα, δεν είναι χώρα αυτή"

Παραπολιτικά
Ο Γιώργος Νταλάρας έκανε τον απολογισμό μιας ολόκληρης -πολυκύμαντης και σχεδόν μυθιστορηματικής- ζωής στο «MEGA Stories»
03:00 20/02/2024

«Λύγισε» ο Γιώργος Νταλάρας στην κάμερα του MEGA – «Οι κάφροι του φώναζαν: φύγε ρε μαλ…α από τη μέση!»

zappit.gr
Μία συνέντευξη-απολογισμό ζωής παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και το MEGA Stories. Ο σπουδαίος ερμηνευτής, που το τελευταίο […] The post «Λύγισε» ο Γιώργος Νταλάρας στην κάμερα του MEGA – «Οι κάφροι του φώναζαν: φύγε ρε μαλ…α από τη μέση!» appeared first on Zappit.
02:00 20/02/2024

Γιώργος Νταλάρας: «Η ζωή της μητέρας μου ήταν τραγωδία – Έστειλε το μεγάλο της παιδί στο ορφανοτροφείο»

tlife.gr
Ο Γιώργος Νταλάρας συναντά τη Δώρα Αναγνωστοπούλου απόψε στις 00:10 στο Mega Stories. Ο πετυχημένος ερμηνευτής To άρθρο Γιώργος Νταλάρας: «Η ζωή της μητέρας μου ήταν τραγωδία – Έστειλε το μεγάλο της παιδί στο ορφανοτροφείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 19/02/2024

Κώστας Χατζής: «Ξεχνάμε ότι ο Νταλάρας ξέθαψε τους λαϊκούς τραγουδιστές και τους έφερε στην επιφάνεια»

in.gr
Ο αγαπημένος ερμηνευτής εκφράζει τη δική του άποψη για το σχολιασμό που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας τον τελευταίο καιρό.
08:00 19/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load