Συγκλονίζει η Νένα Μεντή για τη μάχη της Έλλης Λαμπέτη με τον καρκίνο
17:42 - 07/11/2020
Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην Έλλη Λαμπέτη παρουσίασε η Σοφία Τσίπα στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, στο οποίο μίλησαν η Νένα […]
The post Συγκλονίζει η Νένα Μεντή για τη μάχη της Έλλης Λαμπέτη με τον καρκίνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Νένα Μεντή για τη μάχη της Έλλης Λαμπέτη με τον καρκίνο: «Bγάζει την περούκα και μου λέει “δες, ούτε μια τρίχα δεν μου έμεινε» (vid)
Η Σοφία Τσίπα παρουσίασε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην Έλλη Λαμπέτη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, στο οποίο μίλησαν η Νένα Μεντή, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Γιώργος Χριστοδούλου.
The post Συγκλονίζει η Νένα Μεντή για τη μάχη της Έλλης Λαμπέτη με τον καρκίνο: «Bγάζει την περούκα και μου λέει “δες, ούτε μια τρίχα δεν μου έμεινε» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Νένα Μεντή για τη μάχη της Έλλης Λαμπέτη με τον καρκίνο- “Μου έλεγε θα πάθω καρκίνο, είμαι σίγουρη”
Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην Έλλη Λαμπέτη παρουσίασε η Σοφία Τσίπα στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, στο οποίο μίλησαν η Νένα Μεντή, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Γιώργος Χριστοδούλου. Η Νένα Μεντή, μάλιστα, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την περίοδο που η Έλλη Λαμπέτη πάλευε με τον καρκίνο. «Το πραγματικό της όνομα ήταν Έλλη Λούκου. […]
Διαβάστε το στο dete.gr