Όταν έμπαιναν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα δεν τους απασχολούσε: Τώρα ψάχνουν εξτρεμιστές μουσουλμάνους σε twitter και FB
18:29 - 07/11/2020
Στενή παρακολούθηση δεκάδων ύποπτων που «εγκλωβίστηκαν» οι… άτυχοι στην Ελλάδα όπου είχαν εισβάλει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ανάλυση όλων των δεδομένων από το δίκτυο πληροφοριών που έχει στήσει Αστυνομία και ΕΥΠ στα κέντρα παραμονής λαθραίων μεταναστών με παράλληλη συνεχή επαφή με όλες τις ξένες υπηρεσίες ασφαλείας.
Αυτοί είναι οι «πυλώνες» πάνω στους οποίους έχει στηθεί το σχέδιο των ελληνικών υπηρεσιών μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις σε Παρίσι, Νίκαια και Βιέννη.
Αφού τα σύνορα δεν έχουν «πυλώνες», τώρα σκέφτηκαν να φτιάξουν «πυλώνες» στο διαδίκτυο.
Αν και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι εκτός κάδρου επιθέσεων καθώς το προφίλ των δραστών που χτύπησαν στις ευρωπα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr