Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης»
08:12 - 09/11/2020
Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, σε μια σπάνια εξομολόγησή του στην On Time και την Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτει ότι λόγω κορονοϊού ζει […]
The post Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης»
Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, αφοπλιστικός, δηλώνει: “Δεν φοβάμαι τον θάνατο”. Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, σε μια σπάνια εξομολόγησή του στην On Time, αποκαλύπτει ότι λόγω κορονοϊού ζει ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει ο Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σοκάρει ο Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης»
Ο ηθοποιός, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, δηλώνει ότι δεν φοβάται τον θάνατο...
The post Σοκάρει ο Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Καλλιβωκάς: “Είμαι στα όρια της αναχώρησης… Δεν φοβάμαι το θάνατο”
Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, τα τελευταία χρόνια
To άρθρο Δημήτρης Καλλιβωκάς: “Είμαι στα όρια της αναχώρησης… Δεν φοβάμαι το θάνατο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης - Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;»
ΕΛΛAΔΑ
Στην εφημερίδα "On Time" μίλησε ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι λόγω κορωνοϊού έχει εγκατασταθεί στην Τήνο, ενώ μιλώντας για τον θάνατο, αποκαλύπτει ότι είναι κάτι πυθ δε φοβάται πια.
«Εγώ είμαι καλά. Ήρθα στην Τήνο, έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού . Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε ωραία λιακάδα.
Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90 και μερικών μηνών. Δεν πρέπει να φύγω κάποτε; Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Εγώ θα κοιμηθώ. Οι δικοί μου θα κλαίνε και θα λένε… αχ έφυγε ο Δημήτρης Καλλιβωκάς» ανέφερε. μεταξύ άλλων.
Δημήτρης ΚαλλιβωκάςΤήνοςκαραντίναHas vide
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει ο Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Είμαι στα όρια της αναχώρησης»
Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, σε μια σπάνια εξομολόγησή του στην On Time και την Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτει ότι λόγω κορονοϊού ζει στην Τήνο. «Εγώ είμαι καλά. Ήρθα στην Τήνο, έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού . Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔημήτρης Καλλιβωκάς: Είμαι στα όρια της αναχώρησης…Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Δημήτρης Καλλιβωκάς μίλησε στην On Time όπου αποκάλυψε πως πλέον ζει στην Τήνο. “Εγώ είμαι καλά. Ήρθα στην Τήνο, έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού . Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε ωραία […]
The post Δημήτρης Καλλιβωκάς: Είμαι στα όρια της αναχώρησης…Δεν πρέπει να φύγω κάποτε; appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr