Κορωνοϊός – Κύπρος: Ανακοινώθηκαν 111 νέα κρούσματα

00:01 - 10/11/2020

Ακόμη 111 κρούσματα κορωνοϊού επί συνόλου 2.111 διαγνωστικών τεστ ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Κύπρου.  Μετά την εξέλιξη αυτή... The post Κορωνοϊός – Κύπρος: Ανακοινώθηκαν 111 νέα κρούσματα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλπάζει ο κορονοϊός στην Ουγγαρία: 103 θάνατοι και 4.140 νέα κρούσματα

Η Ουγγαρία κατέγραψε την Τρίτη 103 νέους θανάτους από κορονοϊό, πλησιάζοντας το ημερήσιο ρεκόρ θανάτων του Σαββάτου (07/11) που ήταν 107. Την ίδια ώρα, τα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Καλπάζει ο κορονοϊός στην Ουγγαρία: 103 θάνατοι και 4.140 νέα κρούσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός στην Κύπρο: 198 νέα κρούσματα

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τα αποτελέσματα των δειγματοποληπτικών εξετάσεων για τον Covid19 – Όλες οι πληροφορίες

Διαβάστε το στο NewsBomb

H Κύπρος ανακοίνωσε 198 νέα κρούσματα κορονοϊού

Ξεπέρασε το φράγμα των 6.000 κρουσμάτων κορονοϊού η Κύπρος, καθώς με τα σημερινά νέα περιστατικά, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 6.296.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Κορωνοϊός - Κολομβία: 5.176 νέα κρούσματα

183 θάνατοι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)