Η Ελένη Φουρέιρα φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο στο Golden Hall!

10:33 - 16/11/2019

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων έφτασε! Το απόγευμα της Παρασκευής, το Golden hall φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, καλωσορίζοντας έτσι...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Φουρέιρα φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο στο Golden Hall!

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων έφτασε! Το απόγευμα της Παρασκευής, το Golden hall φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, καλωσορίζοντας...

Διαβάστε το στο Zougla

Στις 25 Νοεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα

Γιορτινή νότα στην πόλη από την επόμενη εβδομάδα. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  η πόλη θα αρχίσει να στολίζεται και το απόγευμα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σταδιακά μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχει ντυθεί στα γιορτινά της και όλη η πόλη, ενώ από τις 15 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει […] The post Στις 25 Νοεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»