Επιμένει ο Πολάκης: Ουρλιάξτε, σας έχω, δεν με έχετε
17:04 - 10/11/2020
Πολιτική
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας φάνηκε αμήχανος και παρά το ότι τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσαν για εξηγήσεις, ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει νέα επίθεση, αυτή τη φορά κατά των ΜΜΕ, για το τραπέζωμα που ο ίδιος δημοσιοποίησε, εν μέσω καραντίνας.
Σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας γράφει:
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ :
1) ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ,σας έχω δεν με έχετε!
2) Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -,την ανάρτηση με το τραπεί με τους φιλους και συνεργάτες μου ,καθώς και την ανάρτηση για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς,όπως και την ανάρτηση για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέο «ξέσπασμα» Πολάκη μετά το τραπέζωμα εν μέσω Lockdown: Ουρλιάξτε, σας έχω δεν με έχετε!
Νέα επίθεση από τον Παύλο Πολάκη, μέσω social media, κατά των ΜΜΕ, μετά τον σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία του…
Διαβάστε το στο NewsBomb«Επέστρεψε» ο Πολάκης: «ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ, σας έχω δεν με έχετε!»
έα επίθεση, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάης αυτή τη φορά κατά των ΜΜΕ, μετά τις αντιδράσεις από την ανάρτησή του στο fb,όπου φωτογραφίζεται σε φιλικό σπίτι να τρώει μαζί με άλλα πέντε άτομα. χωρίς το παραμικρό μέσο προστασίας εν μέσω καραντίνας.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΕπιμένει ο Πολάκης για το "σπάσιμο" της καραντίνας: "Προς Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ - Ουρλιάξτε, σας έχω δεν με έχετε
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία απαντά στην κριτική που του ασκήθηκε για το σπάσιμο της καραντίνας
Διαβάστε το στο thetoc.grΠολάκης κατά ΜΜΕ: Σας έχω, δεν με έχετε!
«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του στο Facebook. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για το τσιμπούσι σε φιλικό του σπίτι χωρίς το παραμικρό μέσο προστασίας (ούτε αποστάσεις ούτε μάσκα), δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω και αποδίδει τον θόρυβο σε προπαγανδιστικά […]
The post Πολάκης κατά ΜΜΕ: Σας έχω, δεν με έχετε! first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠολάκης: Σας έχω, δεν με έχετε!
«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του στο Facebook. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για το τσιμπούσι σε φιλικό του σπίτι χωρίς το παραμικρό μέσο προστασίας (ούτε αποστάσεις ούτε μάσκα), δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω και αποδίδει τον θόρυβο σε προπαγανδιστικά […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΕπιμένει ο Πολάκης: Σας έχω, δεν με έχετε!
«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του στο Facebook. O πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για το τσιμπούσι σε φιλικό του σπίτι χωρίς το παραμικρό μέσο προστασίας (ούτε αποστάσεις ούτε μάσκα), δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω και αποδίδει τον θόρυβο σε προπαγνδιστικά […]
Διαβάστε το στο Νέα απάντηση Πολάκη: «Ουρλιάξτε, σας έχω δεν με έχετε»
Νέα απάντηση Πολάκη: Ο πρώην υπουργός Υγείας, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση που τον απεικόνιζε να γλεντά σε τραπέζι παρά το lockdown, συνεχίζει να υπεραμύνεται της στάσης του, κατηγορώντας τα ΜΜΕ.
Διαβάστε το στο pagenews.grΝέα απάντηση Πολάκη: «Ουρλιάξτε, σας έχω δεν με έχετε»
Νέα απάντηση Πολάκη: Ο πρώην υπουργός Υγείας, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση που τον απεικόνιζε να γλεντά σε τραπέζι παρά το lockdown, συνεχίζει να υπεραμύνεται της στάσης του, κατηγορώντας τα ΜΜΕ.
Διαβάστε το στο