#φωτιά

Από την «Μάγισσα» στη νέα σειρά «Παναγιά της φωτιάς» του ALPHA

youfly.com
H Παναγιά της φωτιάς είναι η νέα σειρά του Alpha. Ποιοι ηθοποιοί συζητούν για τη νέα σειρά «Η Παναγιά της Φωτιάς» με την εταιρεία παραγωγής; The post Από την «Μάγισσα» στη νέα σειρά «Παναγιά της φωτιάς» του ALPHA appeared first on Youfly.
22:58 24/04/2024

«Πάρτι» τίτλου η ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό

filathlos.gr
«Πάρτι» τίτλου η ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό 24/04/2024 Η πρωταθλήτρια είναι εδώ! Η ΑΕΚ θύμισε ξανά την ανίκητη «αρμάδα» της περασμένης σεζόν, επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στη sold out OPAP Arena και, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου της στη Super League. Οι Ελίασον (7΄,69΄), Πόνσε (38΄) πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που βρίσκεται στην κορυφή σε απόσταση 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πιο έτοιμη από ποτέ για το ματς της χρονιάς, η ΑΕΚ «στρίμωξε» από το πρώτο λεπτό τον Παναθηναϊκό στα καρέ του και άνοιξε το σκορ πολύ νω
22:48 24/04/2024

Περιοδεία ΠΥΞ-ΛΑΞ συνοδεία κλασικής ορχήστρας

paraskhnio.gr
X lalala Presents ΠΥΞ ΛΑΞ TOUR 2024 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Πάντα και παντού μαζί με τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, με την ενωτική δύναμη της μουσικής που ζωντανεύει τις παρέες και βάζει φωτιά στα συναισθήματα. «Τραγούδια που γίναν με δάκρυα στα μάτια, ντυμένα με τον μανδύα της κλασικής μουσικής» Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Παναθηναϊκό Στάδιο Το άρθρο Περιοδεία ΠΥΞ-ΛΑΞ συνοδεία κλασικής ορχήστρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:28 24/04/2024

Δύο φορές απειλήθηκαν σπίτια στη Ζαχάρω της Ηλείας πριν η μεγάλη φωτιά τεθεί υπό έλεγχο

Newsit
Η φωτιά στη Ζαχάρω πήρε γρήγορα έκταση, αλλά τη νύχτα που προηγήθηκε οι πυροσβέστες κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο και να αποτρέψουν τα χειρότερα… Αργά τη νύχτα τέθηκε υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εν μέσω δυνατών ανέμων και αποπνικτικής αφρικανικής σκόνης στους Σχίνους της Ζαχάρως, σε μια περιοχή που είχε πληγεί σοβαρά ... Περισσότερα To άρθρο Δύο φορές απειλήθηκαν σπίτια στη Ζαχάρω της Ηλείας πριν η μεγάλη φωτιά τεθεί υπό έλεγχο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/04/2024

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στη Θεσσαλονίκη - Φλόγες άρχισαν να βγαίνουν από τη μηχανή και επεκτάθηκαν

Newsit
Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην είσοδο της Περαίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός κατάφερε να βγει χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί… Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς υγραεριοκίνητο Ι.Χ. αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει. Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί, ενώ το όχημα κινούνταν στην είσοδο της Περαίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. ... Περισσότερα To άρθρο Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στη Θεσσαλονίκη - Φλόγες άρχισαν να βγαίνουν από τη μηχανή και επεκτάθηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/04/2024

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Ναύσταθμο της Σούδας

euro2day.gr
Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που δρουν στο μέτωπο της φωτιάς έχουν όμως να αντιμετωπίσουν τις πολλές και συνεχείς αναζωπυρώσεις που υπάρχουν.
13:11 24/04/2024

«Habibi, come to Kalamata»: Τα social media πήραν «φωτιά» λόγω αφρικανικής σκόνης – Οι πιο αστείες αναρτήσεις!

e-ptolemeos.gr
Το απόλυτο trend έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η αφρικανική σκόνη που σκέπασε πολλές περιοχές της Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης, δημιουργώντας ένα απόκοσμο σκηνικό. Στα social media οι χιουμοριστικές και δημιουργικές αναρτήσεις πως έχουμε γίνει Αφρική και Ντουμπάι έχουν πάρει «φωτιά». Δείτε κάποιες από αυτές: Άνοιξα λίγο ν’ αεριστεί το σπίτι… #σκονη pic.twitter.com/OQhKFP7UjG — […]
12:54 24/04/2024

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Καρύδα για την φωτιά στο Μάτι: “Έζησα την καταστροφή λεπτό προς λεπτό”

irafina.gr
Έξι χρόνια μετά. Τι ακριβώς συνέβη στις 23 Ιουλίου του 2018 στο Μάτι; Ποιες είναι οι αιτίες για το ολέθριο αποτέλεσμα της θανάσιμης πυρκαγιάς; Η Μαρίνα Καρύδα έχει συγκεντρώσει στο βιβλίο της «Μάτι 23 Ιουλίου 2018», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, όλα τα στοιχεία που διατίθενται προκειμένου να εννοήσουμε τι έγινε εκείνο τον Ιούλιο, […]
12:46 24/04/2024

Γ’ Εθνική κατηγορία: Εμβόλιμη κρίσιμη αγωνιστική σήμερα και στους 4 ομίλους…

sportstonoto.gr
Οι αγώνες της ημέρας (24/4), σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου,  εμβόλιμη αγωνιστική σε όλη την Γ’ Εθνική κατηγορία.   Εμβόλιμη αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική λοιπόν  σήμερα,  με αγώνες φωτιά  σε όλους τους  ομίλους,  που θα κριθούν πρωταθλήματα, άνοδοι  των ομάδων,  αλλά καινοι οριστικοί  υποβιβασμό στα τοπικά των ΕΠΣ… Γ’ Εθνική – 33η αγωνιστική Τετάρτη 24/4 […]
10:47 24/04/2024

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σούδα Χανίων: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση κατοίκων

blueskytv.gr
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Σούδα Χανίων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 8.25 και καίει χαμηλή βλάστηση. Πριν λίγο μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους στον Ναύσταθμο, προκειμένου να απομακρυνθούν από την περιοχή τους. Ήδη έχει ζητηθεί η προληπτική εκκένωση του Δημοτικού Σχολείου, του Ναυτικού Νοσοκομείου και της […] Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σούδα Χανίων: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση κατοίκων on BLUE SKY.
10:46 24/04/2024

Χανιά: Τι άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά στον Ναύσταθμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

real.gr
Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες από όσα άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ναυστάθμου στα Χανιά.
10:10 24/04/2024

Σούδα: Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Εκκενώθηκε οικισμός (vid)

eretikos.gr
Φωτιά προκλήθηκε κοντά στον οικισμό στον Ναύσταθμο Κρήτης στη Σούδα. Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής σπεύδουν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τουλάχιστον 4 οχήματα της πυροσβεστικής στο σημείο, ενώ σπεύδουν δυνάμεις και από τις Βρύσες. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς. Οι κακές καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών. Πυκνός καπνός […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:59 24/04/2024

Σεπόλια: Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ έξω από τον σταθμό του μετρό

ProtoThema.gr
Περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το ATM και στη συνέχεια άναψαν φωτιά
09:00 24/04/2024

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

eleftherostypos.gr
Φωτιά σε ATM που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ στα Σεπόλια ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης λόγω εμπρηστικής ενέργειας. Άγνωστοι προσέγγισαν το σημείο στην οδό Αντιγόνης, που είναι δίπλα στην έξοδο του Μετρό, περιέλουσαν το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια άναψαν φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί αυτό εξωτερικά. […] Το άρθρο Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:08 24/04/2024

Χαμός στο Survivor με ατάκες φωτιά: «Είσαι νούμερο, ψευτοάντρα»

zappit.gr
Απίστευτη ένταση επικράτησε ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και στον Γιάννη Περπατάρη κατά τη διάρκεια του τρίτου αγωνίσματος για την ασυλία […] The post Χαμός στο Survivor με ατάκες φωτιά: «Είσαι νούμερο, ψευτοάντρα» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Χανιά: Εκκενώσεις και μήνυμα από το 112 για την φωτιά κοντά στην Σούδα

thebest.gr
Μήνυμα από το “112” ήχησε για τον οικισμό Ναύσταθμο στην Σούδα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά.
05:07 24/04/2024

Συνετρίβη αεροσκάφος μεταφοράς φορτίου στην Αλάσκα – Δύο νεκροί

Newsbeast.gr
Αεροπορικό δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε την Τρίτη στις ΗΠΑ με την συντριβή ενός αεροσκάφους κάργκο στην Αλάσκα Η συντριβή του αεροσκάφους έγινε το πρωί, περί τις 10:00 (τοπική ώρα), κοντά στο αεροδρόμιο της Φέρμπανκς, πόλης στο κεντρικό τμήμα της πολιτείας αυτής, στο βορειοδυτικό άκρο της αμερικανικής ηπείρου, εξήγησε η αστυνομία της Αλάσκας σε ανακοίνωσή της. Στο αεροσκάφος «επέβαιναν δυο άνθρωποι» όταν κατέπεσε «στον ποταμό Τανάνα» προτού συμπληρωθούν δέκα λεπτά από την απογείωσή του, διευκρίνισε. «Το αεροπλάνο συνετρίβη σε απότομο λόφο στην όχθη του ποταμού και πήρε φωτιά. Δεν εντοπίστηκε ουδείς επιζών», τόνισε η αστυνομία. Φωτογραφία από τον τόπο της συντριβής που δημοσιοποίησα
05:04 24/04/2024

Φωτιά στον Ναύσταθμο Κρήτης: Οι φλόγες πλησιάζουν στα σπίτια - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση

e-daily.gr
Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού Ναύσταθμου στη Σούδα Χανίων μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε και απειλή σπίτια
00:15 24/04/2024

Φωτιά στη Ζαχάρω: Μάχη με αναζωπυρώσεις και ανέμους – Καλύτερη η εικόνα

in.gr
Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Ζαχάρως.
00:01 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load