Ο Ορέστης Τζιόβας μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του (photos+video)
11:27 - 16/11/2019
Στην παράσταση «Πάρκινγκ» πρωταγωνιστεί φέτος ο Ορέστης Τζιόβας ο οποίος δείχνει να διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή του…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ορέστης Τζιόβας μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του: «Προφανώς και με στεναχωρεί που...» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η είδηση ότι ο Ορέστης Τζιόβας και η σύζυγός του πήραν διαζύγιο έναν χρόνο μετά το γάμο τους, έπεσε ξαφνικά στα δημοσιογραφικά γραφεία, μιας και το ζευγάρι
The post Ο Ορέστης Τζιόβας μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του: «Προφανώς και με στεναχωρεί που...» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Ορέστης Τζιόβας μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του (photos+video)
Στην παράσταση «Πάρκινγκ» πρωταγωνιστεί φέτος ο Ορέστης Τζιόβας ο οποίος…
Διαβάστε το στο onsports.grΟ Ορέστης Τζιόβας μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του (photos+video)
Στην παράσταση «Πάρκινγκ» πρωταγωνιστεί φέτος ο Ορέστης Τζιόβας ο οποίος δείχνει να διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή του αφού χώρισε από τη…
Διαβάστε το στο astrology.grΟρέστης Τζιόβας: Απαντάει για πρώτη φορά πως αντιμετωπίζει τον χωρισμό του (βίντεο)
Για το πόσο τον έχει επηρεάσει ο χωρισμός του μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο ηθοποιός χώρισε μόλις 12 μήνες μετά το γάμο του.
«Το θέατρο είναι εργασιοθεραπεία στον χωρισμό μου. Με στενοχωρεί που κλείνει ένας κύκλος στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη τύχη είναι η υγεία».
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Ορέστης Τζιόβας μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του (photos+video)
Στην παράσταση «Πάρκινγκ» πρωταγωνιστεί φέτος ο Ορέστης Τζιόβας ο οποίος δείχνει να διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή του αφού χώρισε από τη σύζυγό…
The post Ο Ορέστης Τζιόβας μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του (photos+video) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr