#Ορέστης Τζιόβας

Ορέστης Τζιόβας: «Είχα ερωtιkες επαφές με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, ποτέ με αγνώστους»

Newside.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, στην οποία δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας». Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός έκανε λόγο για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβική ελληνική κοινωνία. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν [...] Το άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Είχα ερωtιkες επαφές με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, ποτέ με αγνώστους» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 04/03/2024

Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά» appeared first on Zappit.
10:00 10/01/2024

Ορέστης Τζιόβας για τους εθισμούς που βίωσε: «Ήταν ένα τελματικό στάδιο…»

okmag.gr
O Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τους εθισμούς που ο ίδιος βίωσε και το πως κατάφερε να τους ξεπεράσει αλλά και για την αντιμετώπιση των ανθρώπων απέναντι στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Καλύτερα αργά» και ανέφερε: «Μέσα από τους εθισμούς μαθαίνει κάποιος τον εαυτό του. Μαθαίνεις τα άκρα σου, τα όρια σου. Εγώ […] The post Ορέστης Τζιόβας για τους εθισμούς που βίωσε: «Ήταν ένα τελματικό στάδιο…» appeared first on OK! Magazine.
22:58 25/10/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα αισχρά μηνύματα όταν μίλησα για τη σεξουλικότητά μου»

govastileto.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Cancel» μίλησε στο Mega Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του, τόνισε τους λόγους για τους οποίους μίλησε ανοιχτά για τους εθισμούς του αλλά και τη σεξουαλικότητά του. «Το να μοιράζεσαι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει για κάποιον άλλον… μάθημα ή παράδειγμα […]
13:00 29/09/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση στα social media»

happytv.gr
«Ναι μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση» λέει σε πρόσφατη συνέντευξη του, γνωστός ηθοποιός, άλλα και για την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor. Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη: -Η δική σας σχέση με τα social media ποια είναι; Είμαι αρκετά ενεργός, αλλά δεν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ορέστης Τζιόβας: «Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση στα social media»
14:37 15/08/2023

Ορέστης Τζιόβας – Συγκλονίζει η ανάρτησή του: «Θα φύγουν έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»

zappit.gr
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ορέστης Τζιόβας αναδημοσίευσε μια ιστορία που συνέβη στη Μεθώνη […] The post Ορέστης Τζιόβας – Συγκλονίζει η ανάρτησή του: «Θα φύγουν έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη» appeared first on Zappit.
13:00 06/08/2023

Ορέστης Τζιόβας: Αποκαλύπτει τη φρίκη που έζησαν Ιταλοί τουρίστες σε νησί κοντά στη Μεθώνη

govastileto.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τις στιγμές φρίκης που έζησαν στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα σε ένα νησί κοντά στη Μεθώνη κάποιοι Ιταλοί τουρίστες. Όπως ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας, στο νησί υπήρχαν φόλες παντού, με αποτέλεσμα τα σκυλιά των τουριστών να πεθάνουν, παρά τη μάχη […]
12:00 06/08/2023

Ξέσπασε ο Ορέστης Τζιόβας με το θέαμα στην παραλία: «Άντε μοσχάρια!»

zappit.gr
Σε ένα αιχμηρό δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τα social media προχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αντέδρασε κατά των γονέων που […] The post Ξέσπασε ο Ορέστης Τζιόβας με το θέαμα στην παραλία: «Άντε μοσχάρια!» appeared first on Zappit.
10:00 18/07/2023

Το ξέσπασμα του Τζιόβα για τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά να παίζουν σε κατασκευή για ΑμεΑ: «Άντε μοσχάρια»

govastileto.gr
Κατά των γονέων που αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν σε κατασκευή για ΑμεΑ σε παραλία στρέφεται με ανάρτησή του ο Ορέστης Τζιόβας. «Άντε μοσχάρια» γράφει ο ηθοποιός και τους ζητά να μην τα κάνουν σαν τα μούτρα τους. Αφορμή για την οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού στάθηκε μία εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με μικρά […]
10:00 18/07/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί τους»

zappit.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για το Me Too, τον Πέτρο […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί τους» appeared first on Zappit.
23:00 16/07/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν υπάρχει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος που θα με κάνει να πω ότι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια»

zappit.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την προσωπική του ζωή. Τα τελευταία […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Δεν υπάρχει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος που θα με κάνει να πω ότι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια» appeared first on Zappit.
18:00 15/07/2023

Ο Ορέστης Τζιόβας για τις ουσίες και το αλκοόλ: «Έδωσα μάχη και βγήκα πιο δυνατός»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μάχη που […] The post Ο Ορέστης Τζιόβας για τις ουσίες και το αλκοόλ: «Έδωσα μάχη και βγήκα πιο δυνατός» appeared first on Zappit.
09:00 14/07/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Δούλευα σερβιτόρος και με αντιμετώπιζαν σαν αποτυχημένο»

thecaller.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας.Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας.Έτυχε στη ζωή σας να βρεθείτε χρεωμένος; Ναι αρκετές φορές, όχι όμως από σπατάλες και αλόγιστα έξοδα. Έχω βρεθεί χρεωμένος λόγω των δυσκολιών του επαγγέλματος. Γι’ αυτό και έκανα διάφορα επαγγέλματα εκτός καλλιτεχνικού χώρου και θα το ξανάκανα, αν χρειαστεί. Το θέμα της […]
00:00 13/07/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος μου κράτησε μόνο 9 μήνες, δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τέτοια επισημοποίηση σε σχέση»

tlife.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη όπου To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος μου κράτησε μόνο 9 μήνες, δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τέτοια επισημοποίηση σε σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 27/06/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω διάσπαση προσοχής – Οι γονείς μου με είχαν πάει σε παιδοψυχολόγο»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας. Μιλώντας για την πορεία της ζωής To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Έχω διάσπαση προσοχής – Οι γονείς μου με είχαν πάει σε παιδοψυχολόγο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 05/06/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν έχω πάρει αγωγή, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι»

Newsbeast.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας καλεσμένος στο «Δύο στη 1» μίλησε για τη διάσπαση προσοχής με την οποία έχει διαγνωστεί. «Οι απόψεις διίστανται των ψυχιάτρων/ψυχολόγων. Το έχω συζητήσει με ανθρώπους που γνωρίζω κι είναι γιατροί. Άλλοι θεωρούν ότι είναι σύνδρομο κι άλλοι ότι είναι επίκτητο χαρακτηριστικό. Είναι σίγουρα μαθησιακή δυσκολία, απλά άλλοι λένε ότι είναι σύνδρομο κι άλλοι μαθησιακή δυσκολία. Η αγωγή είναι λίγο βαριά για το ADHD, την ΔΕΠΥ (διάσπαση ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας). Είναι με αμφεταμίνες. Μου το έχει πει κι ο γιατρός μου. Δεν έχω πάρει αγωγή, αλλά αυτό που συζητούσα με τον δικό μου ψυχοθεραπευτή είναι ότι δεν γινόταν διάγνωση στο παλιότερα και μάθαιναν να ζουν με αυτό
18:00 04/06/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω πετάξει αβγά σε φωτορεπόρτερ και δεν το μετανιώνω – Eίχε ασκήσει μεγάλη πίεση σε σύντροφο μου»

thecaller.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και για τους παπαράτσι, στους οποίους κάποτε είχε πετάξει αβγά. Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και για τους παπαράτσι, στους οποίους κάποτε είχε πετάξει αβγά. «Σε ένα μονόλογο έπαθα κρίση άγχους και σταμάτησα την παράσταση. Πριν τον κορωνοϊό δούλευα σε μπεργκεράδικο. Την περίοδο εκείνη ένιωθα αμήχανα γιατί πίστευα ότι μπορεί να πουν ότι ξέπεσα. Έχω απιστήσει πολλές φορές, […]
12:02 11/05/2023

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν το μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ»

okmag.gr
Ο Ορέστης Τζιόβας εκμυστηρεύεται ότι το πιο απρόοπτο που του έχει συμβεί επί σκηνής είναι ότι όταν έκανε τον μονόλογο «Πάρκινγκ» τον έπιασε κρίση άγχους πάνω στην σκηνή. «Σταμάτησα την παράσταση γιατί ήμουν και μόνος. Κόπηκα! Δεν έχεις και κάποιον να πιαστείς να πεις να συνεχίσουμε». Παράλληλα ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως έχει απιστήσει αν και […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Δεν το μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ» appeared first on OK! Magazine.
11:08 11/05/2023

Πρεμιέρα για το ελληνικό αστυνομικό θρίλερ «Saison Morte» που έρχεται να κατακτήσει το κοινό

ieidiseis.gr
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 4/5-10/5.Προεκλογική περίοδος και ένας Μάιος που δεν έχει φορέσει ακόμη τα καλοκαιρινά του αποτελούν την ιδανική συνθήκη για τις τελευταίες επισκέψεις του κοινού στα χειμερινά σινεμά. Η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά είναι άκρως ενδιαφέρουσα αφού θα μας συστήσει το πολύ καλό ελληνικό αστυνομικό θρίλερ «Saison Morte», το σύγχρονο δράμα «Η Βαλέρια Παντρεύεται» και το ντοκιμαντέρ για την πρωτοπόρο Ελληνίδα σκηνοθέτρια Αντουανέττα Αγγελίδη «Έμμονες Ώρες στον Τόπο της Πραγματικότητας». Οι πρεμιέρες συμπληρώνονται από επίσης ενδιαφέρουσες για το είδος τους ταινίες, τους «Φύλακες του Γαλαξία 3» και το animation «Απλώς Υπέροχη». Τέλος, στο πολιτικό κλίμα που διάγουμε η
13:18 04/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load