Σπύρος Μπιμπίλας: Έκανα την διαθήκη μου από 25 χρονών

19:09 - 10/11/2020

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει γιατί έχει κάνει την διαθήκη του από νεαρή ηλικία και αναφέρεται στις οικονομικές απολαβές του.Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην ηλικία του, τις οικονομικές απολαβές του και ότι έχει κάνει την διαθήκη του από 25 χρονών. Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως «διαθήκη έκανα στα 25 μου, μόλις πήρα το πρώτο μου διαμέρισμα. Θέλω να φύγω άνευ κηδείας και οι φίλοι μου θα πάνε τη στάχτη μου σε ένα συγκεκριμένο μέρος κι από πάνω θα βάλουν ένα δεντράκι που συμβολικά θα βλέπει όλη τη θάλασσα της Αττικής». «Έχω αφήσει εγγράφως τι θέλω και χρήματα για να διασκεδάσουν μετά σε μια ταβέρνα γιατί από τη ζωή πέρασε ένα ευτυχισμένος άνθρωπος, άρα πρέπει να χ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά