#Σπύρος Μπιμπίλας

Βαρβάρα Μερτύρη: Πέθανε η ηθοποιός

tovima
Τον θάνατο της ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
20:00 22/03/2024

Θόδωρος Κατσαδράμης: Πέθανε ο αγαπημένος «ταξιτζής» της ΥΕΝΕΔ [Βιογραφία]

eleftherostypos.gr
Θόδωρος Κατσαδράμης: Την θλιβερή είδηση θανάτου του ηθοποιού γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Θοδωρής Κατσαδράμης, τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητα Ο ηθοποιός, ήταν γεννημένος το 1929, στις 20 Μαΐου, στο χωριό Δόξα Αρκαδίας. Ο Θοδωρής Κατσαδράμης διέγραψε μία λαμπρή πορεία σε κινηματογράφο και θέατρο […] Το άρθρο Θόδωρος Κατσαδράμης: Πέθανε ο αγαπημένος «ταξιτζής» της ΥΕΝΕΔ [Βιογραφία] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 22/03/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια»

Newsique.gr
«Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έρεπε να δουλέψει από μικρός, ενώ μίλησε για τις έξι διαθήκες που έχει κάνει μέχρι […] Το άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:58 18/03/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η σεξουαλική διαφοροποίηση είναι φυσιολογική»

zappit.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Η σεξουαλική διαφοροποίηση είναι φυσιολογική» appeared first on Zappit.
09:00 18/03/2024

Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό σε ηλικία 98 ετών

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό, όπως γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα (08.03.2024) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Την είδηση του θανάτου της Καλής Καλό, έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media: «Εφυγε πριν λίγο, απο κοντά μας, σημερα που ειναι η μερα της γυναικας, η υπέροχη Καλή Καλό η πρωταγωνίστρια της επιθεώρησης των δεκαετιών 40 […] Το άρθρο Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό σε ηλικία 98 ετών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 08/03/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του»

govastileto.gr
Ο Άρης Μακρής πριν από λίγες ώρες έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ξεκαθαρίσει όσον αφορά στις φήμες που γράφονται στο διαδίκτυο ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως Πρόεδρος του ΣΕΗ αλλά και συνάδελφος του τραγουδιστή και ηθοποιού την μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» σχολίασε […]
12:00 07/03/2024

Σπύρος Μπιμπίλας για Κιμούλη: «Η απόρριψη της αγωγής είναι μεγάλη νίκη για το ΣΕΗ»

sinidisi.gr
«Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ άμεσες επαφές με τον Γιώργο Κιμούλη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Κωνσταντίνα Μαύρου έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και βουλευτής απάντησε και...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σπύρος Μπιμπίλας για Κιμούλη: «Η απόρριψη της αγωγής είναι μεγάλη νίκη για το ΣΕΗ»
01:09 07/03/2024

Μπιμπίλας: «Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν τους ομοφυλόφιλους, εκτονώνονταν στη Συγγρού»

empisteutiko.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην εκπομπή Στιγμές στο ONE, με τον Μάνο Νιφλή. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, μίλησε μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την ομιλία του στη Βουλή, αλλά και εκείνους που είναι αντίθετοι. «Οι περισσότεροι στάθηκαν στο τελευταίο κομμάτι της ομιλίας μου, στο κομμάτι του […] The post Μπιμπίλας: «Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν τους ομοφυλόφιλους, εκτονώνονταν στη Συγγρού» appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 06/03/2024

Aποκάλυψη Μπιμπίλα για διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό: «Είχε πολυτάραχη ζωή και τώρα είναι στο γηροκομείο»

irafina.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή στο One Channel. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας άνοιξε τα χαρτιά του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση της Καλής Καλό, η οποία φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών. «Ένα σπουδαίο όνομα του παρελθόντος είναι η Καλή Καλό. […]
00:46 06/03/2024

Μπιμπίλας: Κάποιοι κύριοι με γραβάτες εκτόνωναν τα πάθη τους στην Συγγρού, vid

el.gr
Στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές», βρέθηκε καλεσμένος ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024. Το άρθρο Μπιμπίλας: Κάποιοι κύριοι με γραβάτες εκτόνωναν τα πάθη τους στην Συγγρού, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:09 05/03/2024

Κούγιας για Μπιμπίλα: «Έχασε το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει» – Μπιμπίλας σε Κούγια: «Αν σοκάρεται κάποιος με τον αριθμό 25, τι να πω»

empisteutiko.gr
Ο ηθοποιός και βουλευτής, είπε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ότι έχει συνευρεθεί με 25 άνδρες συνολικά στη ζωή του. Ο ποινικολόγος είπε ότι: «Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα. Έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει και συγχρόνως αυτό το γελοίο πρόσωπο -γιατί μόνο έτσι μπορώ να […] The post Κούγιας για Μπιμπίλα: «Έχασε το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει» – Μπιμπίλας σε Κούγια: «Αν σοκάρεται κάποιος με τον αριθμό 25, τι να πω» appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 23/02/2024

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για το σχόλιο του Αλέξη Κούγια: «Αν σοκάρεται κάποιος με τον αριθμό 25, τι να πω…»

govastileto.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις αποκαλύψεις του Προέδρου του ΣΕΗ για τη σεξουαλική του ζωή. «Δεν απαντάω σε οτιδήποτε λέει ο κ. Κούγιας για μένα. Ο Αλέξης Κούγιας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Υπάρχει άνθρωπος που […]
14:00 21/02/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου! Η μητέρα μου έμαθε ότι είμαι ομοφυλόφιλος από…»

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Δευτέρα 19/2. Ο αγαπημένος ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής μίλησε για την ομιλία του στην Βουλή που συγκίνησε τον κόσμο αλλά και για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η εξομολόγηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή Διαβάστε περισσότερα στο […] Το άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου! Η μητέρα μου έμαθε ότι είμαι ομοφυλόφιλος από…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 19/02/2024

«Λύγισε» ο Σπύρος Μπιμπίλας στο βήμα της Βουλής: «Από πολύ μικρό κάτι με τραβούσε από τη φύση μου»

zappit.gr
Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το βράδυ της Πέμπτης, ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας για να τοποθετηθεί επί […] The post «Λύγισε» ο Σπύρος Μπιμπίλας στο βήμα της Βουλής: «Από πολύ μικρό κάτι με τραβούσε από τη φύση μου» appeared first on Zappit.
22:00 15/02/2024

Χαμός στη Βουλή με τον Βελόπουλο: «Να δηλώσουν όλοι οι βουλευτές αν είναι ομοφυλόφιλοι»

thecaller.gr
Τεράστιες αντιδράσεις προκλήθηκαν σήμερα (13/02) στη Βουλή λόγω της δήλωσης του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος με αφορμή τοποθέτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας να αποκαλύψει η Εκκλησία πόσοι ιερείς είναι ομοφυλόφιλοι, κάλεσε τους βουλευτές να κάνουν το ίδιο και να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.Τεράστιες αντιδράσεις προκλήθηκαν σήμερα (13/02) στη Βουλή λόγω της δήλωσης του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος με αφορμή τοποθέτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας να αποκαλύψει η Εκκλησία πόσοι ιερείς είναι ομοφυλόφιλοι, κάλεσε τους βουλευτές να κάνουν το ίδιο και να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.Ειδικότερα, στ
15:00 13/02/2024

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δίνει σκληρή απάντηση στον Τάσο Κωστή: "Αδιαφορώ"

Παραπολιτικά
«Ξέρει πόσα χρήματα, από αυτά που παίρνουμε, δίνουμε στο κόμμα μας;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Απλά να ξέρετε ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ τρέχει όλη την ημέρα και δεν πληρώνεται από πουθενά» - Δείτε το βίντεο
10:00 10/02/2024

Μπιμπίλας «Nα έρθει η Εκκλησία να μας πει πόσοι είναι οι γκέι ιερείς»

eretikos.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ζήτησε να μάθει «πόσοι είναι οι γκέι ιερείς» Οι βουλευτές της Νίκης, της Ελληνικής Λύσης και των Σπαρτιατών διαμαρτυρήθηκαν για τον αποκλεισμό της Ιεράς Συνόδου και άλλων εκπροσώπων της εκκλησίας και του Αγίου Όρους που ζήτησαν να κληθούν και να τοποθετηθούν για τις […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:58 05/02/2024

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχασε το κινητό του και κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ

lykavitos.gr
Μία περιπέτεια είχε την Κυριακή ο Σπύρος Μπιμπίλας, την οποία και περιέγραψε στο Instagram.
18:17 04/02/2024

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε άνω κάτω Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δήμο και ΕΥΔΑΠ για να βρει το κινητό του – «Ένας απλός πολίτης θα τύχαινε τέτοιας εξυπηρέτησης;»

thecaller.gr
Μια μικρή περιπέτεια είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Κυριακής, όπως περιγράφει ο ίδιος στο Instagram (04.02.2024). Μια μικρή περιπέτεια είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Κυριακής, όπως περιγράφει ο ίδιος στο Instagram (04.02.2024). Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως του έπεσε το κινητό και βρέθηκε σε φρεάτιο, κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ήθελε να χάσει […]
17:00 04/02/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η εκκλησία είναι λάθος για το θέμα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια»

neolaia.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» το Σάββατο (3/2) για να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πήρε σαφή θέση απέναντι στην εκκλησία για το θέμα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία. Αρχικά, ο γνωστός […]
15:46 04/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load