Έτσι βρέθηκαν στο κορονοπάρτι οι παίκτες του Ολυμπιακού

00:29 - 11/11/2020

Έτσι βρέθηκαν στο κορονοπάρτι οι παίκτες του Ολυμπιακού 11/11/2020 Νέες αποκαλύψεις κυκλοφόρησαν σχετικά με το κορονοπάρτι, στο οποίο συμμετείχαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι φέρεται να έλαβαν χαρτί-πρόσκληση για deluxe δωμάτιο. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 24χρονη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ισχυρίζεται ότι ένας κάτοικος Γλυφάδας ήταν εκείνος που διοργάνωσε το πάρτι κάνοντας κράτηση για 4 δωμάτια και πως ζήτησε να χρησιμοποιήσει τον 8ο όροφο που είναι κοινόχρηστος.  Σύμφωνα με το Star η 24χρονη είπε: «Ζήτησα από τον κύριο να μου στείλει όλα τα ονόματα που θα ερχόντουσαν στο ξενοδοχείο. Μου έστειλε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μικρότερη σεζόν στο ΝΒΑ για να αγωνιστούν οι σταρ στους Ολυμπιακούς

Σε συμφωνία να μικρύνει η σεζόν του ΝΒΑ προκειμένου οι σταρ της λίγκας να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προχώρησαν οι ιδιοκτήτες των ομάδων με την ένωση των παικτών. Η επιθυμία των σούπερ σταρ, όπως ο Γιάννης Αντετοκούντμπο, να δώσουν το παρών στο Τόκιο ξεπέρασε κάθε αντικειμενική δυσκολία που εμφανίστηκε και εξαιτίας του κορονοϊού.Η […] The post Μικρότερη σεζόν στο ΝΒΑ για να αγωνιστούν οι σταρ στους Ολυμπιακούς appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)