#Γλυφάδα

Αφρικάνικη σκόνη: Απόκοσμες εικόνες στην Γλυφάδα με τον πορτοκαλί ουρανό – Δες φωτογραφίες

tlife.gr
Στην ταινία Dune φαίνεται ότι είμαστε πρωταγωνιστές, καθώς από το απόγευμα της Τρίτης ο ουρανός έγινε… To άρθρο Αφρικάνικη σκόνη: Απόκοσμες εικόνες στην Γλυφάδα με τον πορτοκαλί ουρανό – Δες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 24/04/2024

Σάσα Μπάστα: Το πάρτι γενεθλίων με τον σύζυγό της και την κόρη τους – Οι celebrities που βρέθηκαν δίπλα της

tlife.gr
Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Σάσα Μπάστα σε γνωστό μαγαζί στη Γλυφάδα. To άρθρο Σάσα Μπάστα: Το πάρτι γενεθλίων με τον σύζυγό της και την κόρη τους – Οι celebrities που βρέθηκαν δίπλα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 24/04/2024

Απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Γλυφάδα-Συνελήφθη ένας 36χρονος

el.gr
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Μενιδίου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 36χρονος αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και απείθεια ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του. Το άρθρο Απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Γλυφάδα-Συνελήφθη ένας 36χρονος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:12 24/04/2024

Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από απόπειρα διάρρηξης – “Καρφώθηκε” σε κολόνα στις Αχαρνές!

irafina.gr
Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισού. Όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστοι δράστες με κλεμμένο Ι.Χ. προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα με κινητά στην οδό Γούναρη, στη Γλυφάδα. Στη συνέχεια, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στην Αττική οδό, στο ύψος του Ηρακλείου στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Τότε οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, ωστόσο εκείνοι αγνόησαν το […]
10:46 24/04/2024

Είναι γεγονός: Βγαίνει στο σφυρί το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Γλυφάδας

ProtoThema.gr
Ο πλειστηριασμός για το ακίνητο που βρίσκεται στην Τερψιθέα έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου με επισπεύδουσα την Cepal και με τιμή πρώτης προσφοράς 1,63 εκατ. ευρώ
10:00 24/04/2024

3 Ιδέες για Ιδανικό πρώτο ραντεβού στη Γλυφάδα

koolnews.gr
Πρωτο ραντεβού στη Γλυφάδα: Η θάλασσα ως παράμετρος επιτυχίας Η Γλυφάδα, με την κοσμοπολίτικη αύρα της και το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού. Η θάλασσα, με την αέρινη ομορφιά και την γαλήνια ατμόσφαιρα, μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την άνθηση της σχέσης σας. Η αίσθηση της χαλάρωσης […] The post 3 Ιδέες για Ιδανικό πρώτο ραντεβού στη Γλυφάδα appeared first on Koolnews.gr.
22:58 23/04/2024

Α1 Πόλο: Διπλή... πρόκριση για τον Υδραϊκό

filathlos.gr
Α1 Πόλο: Διπλή... πρόκριση για τον Υδραϊκό 23/04/2024 Ο Υδραϊκός προκρίθηκε στα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών, καθώς και στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επικράτησε με 11-9 κατά της Γλυφάδας στον τρίτο αγώνα της σειράς των Play in και πήρε την σειρά με 2-1 νίκες Έτσι, ο Υδραϊκός καταλαμβάνει την 8η θέση μετά τη φάση των Play in και θα αγωνιστεί στη δεύτερη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος, επιδιώκοντας μια θέση από την 5η έως την 8η στην τελική κατάταξη. Από την άλλη, η Γλυφάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη σεζόν και τερμάτισε στην 9η θέση στο πρωτάθλημα. Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο ματς, ο Υδραϊκός κατάφερε να
21:48 23/04/2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η υπέροχη λευκή maxi σατέν φούστα που συνδύασε με κόκκινες γόβες [Εικόνες]

thetoc.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα λεπτό κόκκινο ζακετάκι, το οποίο συνδύασε με λευκή maxi σατέν φούστα, σε εγκαίνια καταστήματος στη Γλυφάδα
00:10 23/04/2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε opening party καταστήματος στην Γλυφάδα – Φωτογραφίες από τη νέα έξοδό της

tlife.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση του Shopping Star και όπως όλα To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε opening party καταστήματος στην Γλυφάδα – Φωτογραφίες από τη νέα έξοδό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 22/04/2024

Μεγάλη απάτη με λεία μαμούθ – Έπεισε τα θύματά του ότι θα ιδρύσει στοιχηματική εταιρεία

Newsbeast.gr
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής 58χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράβαση της νομοθεσίας περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 58χρονος προσέγγισε κάποια άτομα και τα έπεισε να προχωρήσουν σε καταβολή κεφαλαίων, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ίδρυση εταιρίας η οποία αποσκοπεί στην ίδρυση άλλων στοιχηματικών εταιριών. Αφού τους παρουσίασε επιχειρηματικά πλάνα που συνοδεύονταν από τα προσδοκώμενα κέρδη που
22:00 21/04/2024

58χρονος απατεώνας στη Γλυφάδα έταζε κέρδη από στοιχηματικές εταιρείες: Η λεία του άγγιζε τα 200.000 ευρώ

Newsit
Με τουλάχιστον τέσσερις κατηγορίες να τον βαραίνουν, 58χρονος μετρ της απάτης, έπεσε χθες Σάββατο (20.04.2024) στα χέρια της αστυνομίας σε περιοχή της Γλυφάδας. Εις βάρος του 58χρονου που συνελήφθη στη Γλυφάδα σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράβαση της νομοθεσίας περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ειδικότερα, σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο 58χρονος απατεώνας στη Γλυφάδα έταζε κέρδη από στοιχηματικές εταιρείες: Η λεία του άγγιζε τα 200.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 21/04/2024

Λ. Ποσειδώνος: Ανατροπή φορτηγού που μετέφερε σωλήνες – Τραυματίστηκε διερχόμενος οδηγός

real.gr
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του δεύτερου τούνελ, στο ρεύμα Γλυφάδα προς Πειραιά.
04:09 19/04/2024

Η Κατερίνα Λιόλιου έγινε 30 – Το φαντασμαγορικό πάρτι στη Γλυφάδα

instyle.gr
Τα γενέθλιά της είχε η Κατερίνα Λιόλιου χθες, Τετάρτη 17 Απριλίου. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε 30 ετών και το γιόρτασε με ένα φαντασμαγορικό πάρτι παρέα με φίλους και συνεργάτες. Το event έγινε σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας με την τούρτα που της ετοίμασαν οι φίλοι της να έχει την φωτογραφία της στην κορυφή. Η Κατερίνα […] The post Η Κατερίνα Λιόλιου έγινε 30 – Το φαντασμαγορικό πάρτι στη Γλυφάδα appeared first on InStyle.
14:46 18/04/2024

Πώς το 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας θα γίνει πρότυπο αρχιτεκτονικού design

ProtoThema.gr
Ο αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος του Klab architecture μιλάει για το το έργο των 3,5 εκατ. ευρώ που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών
11:00 17/04/2024

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οικογενειακή βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια ήρεμη οικογενειακή βόλτα θέλησαν να απολαύσουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη με τα To άρθρο Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οικογενειακή βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 13/04/2024

Τα ξενοδοχεία που δίνουν άλλον αέρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Ποια είναι έτοιμα να ανοίξουν

Newsbeast.gr
Η αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου της Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να μετατραπεί σε πεντάστερο προορισμό και η Αθηναϊκή Ριβιέρα θα μπορεί όχι μόνο να ανταγωνίζεται ισάξια αλλά και να υπερτερεί έναντι άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών πόλεων στην προσέλκυση τόσο τουριστών όσο και επενδυτών. Ήδη, εκτός από την τεράστια επένδυση του Ελληνικού, υλοποιούνται και άλλες, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, στις Α’ και Β’ Πλαζ Βούλας και στην Ακτή Βάρκιζας. Στον ξενοδοχειακό κλάδο, η αρχή για τη μεταμόρφωση της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκίνησε με το «One&Only Aesthesis», έναν «μικρό παράδεισο» στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Γλυφάδας, που σε συνεργασία με τον διάσημο γαλλικό οίκο «
15:00 13/04/2024

Γλυφάδα: «Μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω» είχε πει ο 29χρονος στην σύντροφό του

eleftherostypos.gr
Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και την αυτοκτονία του 29χρονου δράστη στη Γλυφάδα. «Πρόσεξε καλά, μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω» Η γειτόνισσα είδε την 21χρονη σύντροφο και θύμα του άγριου ξυλοδαρμού από τον 29χρονο να είναι πεσμένη σε μία γλάστρα δίπλα […] Το άρθρο Γλυφάδα: «Μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω» είχε πει ο 29χρονος στην σύντροφό του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 13/04/2024

Βία ανηλίκων: Προσαγωγές μαθητών σε Γλυφάδα και Βούλα – Είχε δοθεί ραντεβού για συμπλοκή

neolaia.gr
Βία ανηλίκων: Η αστυνομία πραγματοποίησε 53 ελέγχους ανηλίκων και ενός ενήλικα σε αυτές τις δύο περιοχές
12:46 13/04/2024

Δέκα συλλήψεις ανηλίκων από την ΕΛ.ΑΣ σε όλη τη χώρα - Μαθητές σχολείων είχαν δώσει «ραντεβού» για ξύλο στη Βούλα

Skai.gr
Στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 53 έλεγχοι ανηλίκων και 1 ενήλικα
12:37 13/04/2024

Γλυφάδα: Χτύπησε την σύντροφό του και αυτοκτόνησε

logiastarata.gr
Ένας 29χρονος άνδρας αυτοκτόνησε στην Γλυφάδα μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο που είχε με την 23χρονη σύντροφο του. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην οδό Ικαρίας στη Γλυφάδα. Από το σημείο περνούσε τυχαία περιπολία της ΟΠΚΕ που άκουσαν την φασαρία και πλησίασαν, με τους περίοικους να τους […] The post Γλυφάδα: Χτύπησε την σύντροφό του και αυτοκτόνησε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
12:00 13/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load