Πρώην παίκτρια του GNTM σοκάρει: “Έχω δεχτεί σωματική βία σε σχέση”

08:54 - 11/11/2020

Η Μέγκι Ντρίο δεν έχει κρύψει ποτέ τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στη ζωή To άρθρο Πρώην παίκτρια του GNTM σοκάρει: “Έχω δεχτεί σωματική βία σε σχέση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: «Έχω δεχτεί σωματική βία σε σχέση»

Πρώην παίκτρια του GNTM παραδέχεται δημόσια ότι έχει δεχτεί σωματική βία από σύντροφό της μέσα στη σχέση τους. Το μοντέλο αποκάλυψε ότι έχει βιώσει μία προβληματική σχέση με καθημερινή ψυχολογική βία, η οποία κάποια στιγμή εξελίχθηκε σε σωματική. Πρώην παίκτρια του GNTM: «Έχω δεχτεί σωματική βία σε σχέση. Μου έδινε σφαλιάρες» Συγκεκριμένα είπε η Μέγκι […] The post Μέγκι Ντρίο: «Έχω δεχτεί σωματική βία σε σχέση» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της