Χρήστος Λούλης: «Με το σποτ για τον κορονοϊό οι συνάδελφοί μου με κατηγορούσαν ως προδότη»
15:33 - 11/11/2020
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το περιβόητο σποτ της πρώτης καραντίνας, στο οποίο είχε πάρει μέρος και είχε χαρακτηριστεί […]
The post Χρήστος Λούλης: «Με το σποτ για τον κορονοϊό οι συνάδελφοί μου με κατηγορούσαν ως προδότη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Χρήστος Λούλης για το σποτ του κορονοϊού: “Οι συνάδελφοί μου με κατηγορούσαν ως προδότη»
“Έτσι είμαστε οι ηθοποιοί, είμαστε τα πιο υπέροχα και τα πιο χαμερπή πλάσματα ταυτόχρονα», λέει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης. Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην Δανάη ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Χρήστος Λούλης για το σποτ του κορονοϊού: “Οι συνάδελφοί μου με κατηγορούσαν ως προδότη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ξεσπά Χρήστος Λούλης: “Οι ίδιοι μου οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη”
Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο
To άρθρο Ξεσπά Χρήστος Λούλης: “Οι ίδιοι μου οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr