Συγκλόνισε ο Διονύσης Σχοινάς: «Είδα από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους»

08:48 - 12/11/2020

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα. Πολλές […] The post Συγκλόνισε ο Διονύσης Σχοινάς: «Είδα από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σχοινάς: Είδα από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους

«Για το οικονομικό πάω και της λέω "τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση"»...

Διαβάστε το στο

Ανατριχίλα από την περιγραφή του Διονύση Σχοινά: «Είδα από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους»

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για όλα: “Για το οικονομικό πάω και της λέω “τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ανατριχίλα από την περιγραφή του Διονύση Σχοινά: «Είδα από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του: «Είδα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή "The 2night Show" ήταν ο Διονύσης Σχοινάς, το βράδυ της Τετάρτης,  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εφιαλτική lhste;ia που σημειώθηκε στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα ο ίδιος με τη σύζυγο και το παιδί τους.  "Δεν μου έχει φύγει ακόμα, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου; Και λέω «παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω». Να βλέπ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διονύσης Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία σπίτι του: «Είδα από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους»

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα. Πολλές από τις εκμυστηρεύσεις που έκανε στον αέρα ο Διονύσης Σχοινάς, ήταν το λιγότερο συγκλονιστικές… «Τον γιο μου τον αντιμετώπισα πάντα σαν αδελφό μου. Είχα και τη δυστυχία… ατυχία να χάσω τον αδελφό μου, ο οποίος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο