#The 2night Show

Βιβή Αναστασιάδου: «Γι’ αυτό δεν πήρα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα να κάνω τηλεόραση»

zappit.gr
Την Βιβή Αναστασιάδου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης. […] The post Βιβή Αναστασιάδου: «Γι’ αυτό δεν πήρα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα να κάνω τηλεόραση» appeared first on Zappit.
03:00 18/04/2024

Νόνη Δούνια: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου…Πίστευα ότι θα ήταν μαζί μου»

govastileto.gr
Η Νόνη Δούνια το βράδυ της Τρίτης 16/4 ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους καθώς και για το ξεκαθάρισμα που έκανε στη ζωή της, όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις τελευταίες εκλογές. «Έχω πολλά ελαττώματα. […]
10:00 17/04/2024

Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές

tlife.gr
Τη Νόνη Δούνια υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης 16/4. To άρθρο Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 17/04/2024

The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

zappit.gr
Απόψε, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του The 2Night Show τη Νόνη Δούνια. Μια γυναίκα […] The post The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on Zappit.
19:00 16/04/2024

Ηλίας Αλεξίου – The Chase: Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει από τηλεπαιχνίδια

govastileto.gr
Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του The Chase, Ηλίας Αλεξίου, ο οποίος περιέγραψε μεταξύ άλλων την εμπειρία του από τα τηλεπαιχνίδια αλλά και το πώς βρέθηκε στην καρέκλα του Chaser στο δημοφιλές πρόγραμμα του MEGA. «Θυμάμαι ό,τι τύχει και διαβάσω. Έχω IQ 164 στην κλίμακα Κατέλ, δεν είναι όλες οι κλίμακες […]
15:00 16/04/2024

Στις κακές κριτικές να απαντάς όπως η Αναστασία: «Μην πέσεις στην παγίδα και να ασχοληθείς»!

queen.gr
«Κάτι που με έχει πληγώσει πάρα πολύ είναι το γεγονός ότι στην αρχή έπεσα κατευθείαν στα βαθιά νερά», ανέφερε η Αναστασία μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show.Περισσότερα...
10:17 16/04/2024

Αναστασία: Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει στον χώρο της μουσικής – «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»

tlife.gr
Την Αναστασία υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 15/4. Η To άρθρο Αναστασία: Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει στον χώρο της μουσικής – «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
03:09 16/04/2024

Αναστασία: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την αιφνιδίασε με την ερώτηση για τον γάμο – «Θα φάμε κουφέτα;»

zappit.gr
Την Αναστασία υποδέχθηκε απόψε (15/4) στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που έχει ξεχωρίσει […] The post Αναστασία: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την αιφνιδίασε με την ερώτηση για τον γάμο – «Θα φάμε κουφέτα;» appeared first on Zappit.
02:00 16/04/2024

Ηλίας Αλεξίου και Αναστασία απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο chaser Ηλίας Αλεξίου και η νεαρή τραγουδίστρια Αναστασία είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Ηλία Αλεξίου, τον «Αδέκαστο επιθεωρητή» από το «The Chase», που ο δείκτης νοημοσύνης του αγγίζει το 164. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Αλεξίου και Αναστασία απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 15/04/2024

Βασίλης Οικονόμου για Νίκο Οικονομόπουλο: «Έχουμε μια μακρινή συγγένεια, προφανώς δεν το ξέρει ο άνθρωπος»

zappit.gr
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Βασίλης Οικονόμου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο […] The post Βασίλης Οικονόμου για Νίκο Οικονομόπουλο: «Έχουμε μια μακρινή συγγένεια, προφανώς δεν το ξέρει ο άνθρωπος» appeared first on Zappit.
03:00 11/04/2024

H Αντωνία Καούρη περιγράφει πώς έγινε η πρόταση των Coldplay να ανοίξει τις συναυλίες τους στην Ελλάδα

govastileto.gr
Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η Αντωνία Καούρη, η οποία αναφέρθηκε στις συναυλίες των Coldplay, που θα ανοίξει στην Ελλάδα αλλά και για την εμπειρία της στο The Voice και την περσινή της απόσυρση από τα προκριματικά για τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision. «Είχα πάει μόνο στο ‘The Voice’ την εποχή του covid. Ήταν […]
15:00 10/04/2024

Λένα Παπαδοπούλου: «Κλείσαμε 24 χρόνια μαζί – Ήταν σα να γνωριζόμαστε πάντα»

neolaia.gr
H Λένα Παπαδοπούλου στο «The 2night Show» για τον σύντροφο και το παιδί της.
10:46 10/04/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Λένα Παπαδοπούλου: «Θα σου πω την αλήθεια, σε είχα στρυφνή και ότι δεν γουστάρεις που είσαι εδώ»

zappit.gr
Την Λένα Παπαδοπούλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε στο The 2night Show. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήταν […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Λένα Παπαδοπούλου: «Θα σου πω την αλήθεια, σε είχα στρυφνή και ότι δεν γουστάρεις που είσαι εδώ» appeared first on Zappit.
03:00 09/04/2024

Μαρία Θωμά: «Γνώρισα τον Brad Pitt στην Αγγλία, θα έχω ρόλο στα γυρίσματα της ταινίας του»

govastileto.gr
Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Μαρία Θωμά, που βρίσκεται στη Formula 1 Show του ΑΝΤ1, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία με τον Brad Pitt. «Είναι η δεύτερος χρόνος που ασχολούμαι. Είναι η βασική μου ενασχόληση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και μάλιστα μου έχει δοθεί η ευκαιρία μέσα από αυτήν την […]
13:00 03/04/2024

Πάνος Δημάκης – The Chase: To τεράστιο ποσό χρημάτων που έχει κερδίσει από τηλεπαιχνίδια γνώσεων

govastileto.gr
Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο Πάνος Δημάκης, γνωστός ως το «Γεράκι» από το «The Chase», ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων το τεράστιο ποσό που έχει μαζέψει από τις συμμετοχές του σε παιχνίδια γνώσεων. «Δεν είναι ότι είχα προσλαμβάνουσες από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν με εμπόδισαν, δεν με απέτρεψαν από το […]
15:00 02/04/2024

Πύρρος Δήμας: Η γιαγιά «πανεπιστήμιο», η δεύτερη βάφτιση και τα δύσκολα χρόνια

Newsit
Αν δεν γινόταν αθλητής, θα γινόταν κηπουρός. Περιμένει την… νέα κοράκλα του και μεγάλωσε με μια γιαγιά σωστό «πανεπιστήμιο». Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show. «Μεγάλωσα με δυσκολίες αλλά πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου ήταν ολόκληρο Πανεπιστήμιο γιατί είχε χάσει τον άντρα της στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο. Μεγάλωσε ... Περισσότερα To άρθρο Πύρρος Δήμας: Η γιαγιά «πανεπιστήμιο», η δεύτερη βάφτιση και τα δύσκολα χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 02/04/2024

Πύρρος Δήμας: «Ξαναβαφτίστηκα δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να έχω χαρτί να αποδείξω την βάπτισή μου»

zappit.gr
Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρνατούτογλου και μίλησε για το μεγάλωμά του στη […] The post Πύρρος Δήμας: «Ξαναβαφτίστηκα δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να έχω χαρτί να αποδείξω την βάπτισή μου» appeared first on Zappit.
04:00 02/04/2024

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το Survivor έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»

zappit.gr
Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της […] The post Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το Survivor έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα» appeared first on Zappit.
03:00 28/03/2024

Μαρία Μάρκου: Η «γυναίκα με τα μαύρα» αποκάλυψε πώς προέκυψε το The chase

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν η Μαρία Μάρκου, η  «γυναίκα με τα μαύρα», την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη θέση της chaser στο The Chase. «Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα. Οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου. Εγώ το έψαξα γιατί έχασα […]
17:00 27/03/2024

Από persona non grata σε «Γυναίκα με τα μαύρα» η Chaser Μαρία Μάρκου γνωρίζει απόλυτα ποια είναι

queen.gr
Στο Q&A στο The 2night Show, η Νομικός «Γυναίκα με τα μαύρα» μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο στα 22, την απώλεια του πατέρα της στα 25 και πόσο την επηρέασε, θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσε στο Βερολίνο, αναφέρθηκε στην εργασία της στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον έρωτά της για την πολιτική, ενώ αποκάλυψε και το πώς από παίκτρια βρέθηκε στη θέση της Chaser στο The Chase.Περισσότερα...
14:17 27/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load