34χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό: «Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο»

08:52 - 12/11/2020

34χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό: «Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο» H περιγραφή του Θάνου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό, συγκλονίζει. Ένας νέος άνθρωπος, αθλητικός, υγιέστατος μέχρι πριν από λίγο καιρό, σήμερα δίνει μία δύσκολη μάχη. “Κόλλησα από το κορίτσι μου, που μολύνθηκε στο γυμναστήριο” αποκαλύπτει.  “Eίμαι 34 ετών, δεν καπνίζω, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

34χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό: Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο

34χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό: «Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο» H περιγραφή του… The post 34χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό: Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Συγκλονίζει ο Θάνος – Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο

H περιγραφή του Θάνου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό, συγκλονίζει. Ένας νέος άνθρωπος, αθλητικός, υγιέστατος μέχρι πριν από λίγο καιρό, σήμερα δίνει μία δύσκολη μάχη. “Κόλλησα από το κορίτσι μου, που μολύνθηκε στο γυμναστήριο” αποκαλύπτει.         “Eίμαι 34 ετών, δεν καπνίζω, δεν πίνω, αθλούμαι. Μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε! Εγώ περίμενα σε 14 ημέρες να γίνω καλά και ξαφνικά στις 8 ημέρες μπαίνω στο νοσοκομείο άρον άρον, χειρότερα από ότι ήμουν, οπότε δεν είναι παιχνιδάκι”, δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.           Ο Θάνος παλεύει με τον covid από τις 30 Οκτωβρίου. Πριν από λίγες ημέρες χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς τον εγκατέλειπε η αναπνο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή