«Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου, δεν καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει»
12:21 - 12/11/2020
Στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έκανε και μια δήλωση για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που […]
The post «Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου, δεν καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Κραουνάκης για Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει
«Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Πρωτοψάλτη και την Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικες».
Διαβάστε το στο Κραουνάκης εναντίον Θεοδωρίδου: «Δεν την καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει» (vid)
Με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια μίλησε για την Νατάσα Θεοδωρίδου ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Διαβάστε το στο NewsBombΚραουνάκης: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου, δεν καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει»
Κραουνάκης: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου, δεν καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει» «Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Πρωτοψάλτη και την Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικες». Στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έκανε και μια δήλωση για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που σίγουρα θα συζητηθεί. «Ακούμε τραγουδιστές και νομίζουμε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr