Μακ: «Είμαι έτοιμος να παίξω - Θέλω να ηγηθώ και να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους»
15:03 - 12/11/2020
Μακ: «Είμαι έτοιμος να παίξω - Θέλω να ηγηθώ και να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους»
12/11/2020
Ο Σέλβιν Μακ μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, δήλωσε έτοιμος για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (13/11, 21:00) και επεσήμανε πως θέλει να φέρει τα ηγετικά του στοιχεία στο παιχνίδι των πράσινων.
Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του τριφυλλιού:
Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα: «Μπορεί να είμαι πολύ λίγο στην ομάδα αλλά νιώθω εξαιρετικά. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να μπω να παίξω»
Για το αν θα πα
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες»
Ο Σέλβιν Μακ μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές και τόνισε πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους.
Διαβάστε το στο Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες»
❗❗☘️☘️???????? Ο Σέλβιν Μακ μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές και τόνισε πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους.
Continue reading Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com