Μακ: «Είμαι έτοιμος να παίξω - Θέλω να ηγηθώ και να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους»

15:03 - 12/11/2020

Μακ: «Είμαι έτοιμος να παίξω - Θέλω να ηγηθώ και να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους» 12/11/2020 Ο Σέλβιν Μακ μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, δήλωσε έτοιμος για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (13/11, 21:00) και επεσήμανε πως θέλει να φέρει τα ηγετικά του στοιχεία στο παιχνίδι των πράσινων. Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του τριφυλλιού: Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα: «Μπορεί να είμαι πολύ λίγο στην ομάδα αλλά νιώθω εξαιρετικά. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να μπω να παίξω» Για το αν θα πα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες»

Ο Σέλβιν Μακ μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές και τόνισε πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους.    

Διαβάστε το στο

Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες»

❗❗☘️☘️???????? Ο Σέλβιν Μακ μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές και τόνισε πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους. Continue reading Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)