#ΟΑΚΑ

Τέσσερις συλλήψεις στο ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ Πλόβντιβ

Newsbeast.gr
Σε τέσσερεις συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο ΟΑΚΑ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπότεφ για τα προκριματικά του Europa League. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 26, 23, 22 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, την αντιμετώπιση βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 26χρονος και ο 23χρονος, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν -κατά περίπτωση- και κατασχέθηκαν, -2- αυτοσχέδια τσιγάρα που πε
22:02 26/07/2024

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν 4 άτομα εντός και εκτός ΟΑΚΑ την Πέμπτη, για ναρκωτικά και πυροτεχνήματα

Παραπολιτικά
"Θα συνεχιστούν εντατικά οι έλεγχοι για την καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους, τόσο με προληπτική όσο και με κατασταλτική δράση"
21:37 26/07/2024

Τέσσερις συλλήψεις στο ΟΑΚΑ, οι δυο για βεγγαλικά ναυτικής χρήσης μέσω καμερών

Gazzetta
Συνελήφθησαν χθες τέσσερα άτομα περιμετρικά και εντός του σταδίου ΟΑΚΑ για κατοχή ναρκωτικών και πυροτεχνήματα.
20:10 26/07/2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Επίσημη απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους αδελφούς Αγγελόπουλους - "Όλα έχουν ένα όριο"

Παραπολιτικά
Οι δηλώσεις των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για "παράνομη παραχώρηση" του ΟΑΚΑ έφεραν την απάντηση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού AKTOR
19:27 26/07/2024

Ο Damiano David των Maneskin με την ελληνική σημαία – Το δημόσιο ευχαριστώ μετά τη συναυλία στην Ελλάδα

in.gr
Ο Damiano David και η μπάντα του Maneskin χάρισαν αξέχαστες στιγμές στο ελληνικό κοινό, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους στο ΟΑΚΑ.
16:37 26/07/2024

Off the Hook Festival: Δύο μέρες «all things rap» στο ΟΑΚΑ

NewsBomb
Δεκαεννιά κορυφαία ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στο Off the Hook Festival στις 6 και 7 ΣεπτεμβρίουΠερισσότερα...
14:56 26/07/2024

Δεν το «καθάρισε» ο Παναθηναϊκός, 2-1 την Μπότεφ και πάει για ρεβάνς… φωτιά στο Πλόβντιβ

Newsbeast.gr
Για 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελέγχει απόλυτα το πρώτο παιχνίδι του με την Μπότεφ για τον Β’ προκριματικό του Europa League, είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Γερεμέγεφ (8’) και Μπακασέτα (44’ πέναλτι), όμως ένα λάθος του Βιλένα και το γκολ του Κόροβετς, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να πάρουν «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς. Το «τριφύλλι» νίκησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ, περνώντας αρκετά «δύσκολα» στο τελευταίο τέταρτο λόγω ατομικών λαθών στον άξονά του και πλέον θα πάει σε μία εβδομάδα (1/8) στο Πλόβντιβ με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα, για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να πάρει τα ηνία του ματς από νωρίς και βρή
23:21 25/07/2024

Αλόνσο: «Από ένα σημείο και μετά φοβηθήκαμε να παίξουμε»

Gazzetta
Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά τη νίκη επί της Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.
23:10 25/07/2024

Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Έπαιξε με τη «φωτιά» στο ΟΑΚΑ αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία

Newsit
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε της Μπότεφ 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά όταν έχασε την “σοβαρότητά” του κινδύνεψε να χάσει και τη νίκη. Οι “πράσινοι” νίκησαν τελικά με 2-1, με τον διαιτητή να ακυρώνει πέναλτι υπέρ τους στο 83′ με onfield review. Στη ρεβάνς της Βουλγαρίας θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο γύρο του Europa League, με ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Έπαιξε με τη «φωτιά» στο ΟΑΚΑ αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 25/07/2024

Παναθηναϊκός: Αποδοκιμάστηκε ο Βιλένα στην αλλαγή, τον εμψύχωσε ο Αλόνσο και ο πάγκος (vid)

Gazzetta
Αποδοκιμασίες για τον Βιλένα από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ τη στιγμή της αλλαγής του με την Μπότεφ, λόγω του λάθους που έκανε στη φάση της μείωσης του σκορ των Βούλγαρων.
22:55 25/07/2024

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-1 LIVE: Ο διαιτητής ακύρωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων με onfield review

Newsit
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-1 LIVE: Ο διαιτητής ακύρωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων με onfield review δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:55 25/07/2024

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Εντυπωσιάζει ο Βαγιαννίδης

Newsit
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Εντυπωσιάζει ο Βαγιαννίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:19 25/07/2024

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Πέναλτι και γκολ ο Μπακασέτας στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου

Newsit
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Πέναλτι και γκολ ο Μπακασέτας στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:55 25/07/2024

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης (vid)

Gazzetta
Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάννης παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ.
21:46 25/07/2024

Παναθηναϊκός: Η υποδοχή του Αλαφούζου στον Τετέ στα επίσημα του ΟΑΚΑ(vid)

Gazzetta
Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος καλωσόρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στο ΟΑΚΑ.
21:37 25/07/2024

Παναθηναϊκός: Η TV Host της Μπότεφ που τράβηξε τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Gazzetta
Η TV Host της Μπότεφ Πλόβντιβ, Χριστίνα Ντραγκάνοφ, τράβηξε τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
21:19 25/07/2024

Παναθηναϊκός – Μπότεφ LIVE για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League

Newsit
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπότεφ LIVE για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:54 25/07/2024

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο Τετέ φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού» και πάτησε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ (vid)

Gazzetta
Ο Τετέ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον αριθμό «10» και πάτησε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ.
20:19 25/07/2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο ένας λέει ναι θα πάρω το ΟΑΚΑ, ο άλλος λέει όχι στο ΣΕΦ»

NewsBomb
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε στις αβάσιμες αναφορές περί «αθέμιτου ανταγωνισμού» των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά την…Περισσότερα...
18:29 25/07/2024

Τετέ: «Πάμε Παναθηναϊκέ, όλοι στο ΟΑΚΑ»

Gazzetta
Ο Τετέ έστειλε το δικό του μήνυμα για το παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, όπου ο Παναθηναϊκός αναζητά το σκορ-πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.
16:55 25/07/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load