Αλεξανδρούπολη: Ενημέρωση για τα ιδρύματα της Μητροπόλεως μετά την εμφάνιση κρουσμάτων

16:42 - 12/11/2020

I.M. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ: Μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε τροφίμους και εργαζομένους στο Ιωακείμειο Γηροκομείο, η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, με απόφαση του Μητροπολίτου Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. ενημερώνει τα εξής: 1. Το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ τεστ ανιχνεύσεως Covid-19 σε όλους τους τροφίμους και το προσωπικό. Με εντολή του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν επιπλέον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Ενημέρωση για την κατάσταση στα ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε τροφίμους και εργαζομένους στο Ιωακείμειο Γηροκομείο, με απόφαση του Μητροπολίτου Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. ενημερώνει τα εξής: 1. Το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ τέστ ανιχνεύσεως Covid-19 σε όλους τους τροφίμους και το προσωπικό. Με εντολή του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν επιπλέον και τεστ μοριακού ελέγχου από Ιδιωτικό Εργαστήριο της πόλεώς μας, ξανά σε όλο το προσωπικό και στους τροφίμους του Γηροκομείου, καθώς και σε άτομα που κινήθηκαν το τελευταίο τετραήμερο στους χώρους του.Μόλις πάρουμε τα τελικά αποτελέσματα των τεστ και των δυο φορέων (ΕΟΔΥ και Ιδιωτικού Εργαστηρίου) θα ενημερώσουμε με νεώτερο

Διαβάστε το στο alexpolisonline.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο