Ο Νίκος Κουρκούλης από καρδιάς – «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»

00:45 - 13/11/2020

Καλεσμένος στο Tik Talk βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τον Αντώνη Σρόιτερ και να […] The post Ο Νίκος Κουρκούλης από καρδιάς – «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κουρκούλης: Εδώ και οκτώ μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Κουρκούλης: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»

O Νίκος Κουρκούλης, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk και έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς...

Διαβάστε το στο Zougla

Νίκος Κουρκούλης: Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δε μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι

Καλεσμένος στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Νίκος Κουρκούλης, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk και έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά»... The post Νίκος Κουρκούλης: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Κουρκούλης: Εξομολόγηση ψυχής από τον τραγουδιστή – «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk και παραχώρησε συνέντευξη στον To άρθρο Νίκος Κουρκούλης: Εξομολόγηση ψυχής από τον τραγουδιστή – «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Κουρκούλης: «Είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει - Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στο Tik Talk βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης, το βράδυ της Πέμπτης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πανδημία του κορωνοϊού και τις πληγές που αυτή έχει αφήσει στους συναδέλφους του και φυσικά την οικογένειά του. "Είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει" λέει ο τραγουδιστής και προσθέτει:  "Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορωνοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα. Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι. Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ότι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κουρκούλης: "Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι"

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή στον Αντώνη Σρόιτερ

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Νίκος Κουρκούλης: "Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι"

"Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κουρκούλης: «Εδώ και οκτώ μήνες δεν μπαίνει στο σπίτι μεροκάματο»

Κουρκούλης: «Εδώ και οκτώ μήνες δεν μπαίνει στο σπίτι μεροκάματο» Καλεσμένος στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Κουρκούλης για να συζητήσουν για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού στη νύχτα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με ειλικρίνεια για το πόσο έχει επηρεάσει η κρίση τον […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο