#Νίκος Κουρκούλης

Ο Νίκος Κουρκούλης παίζει μπάσκετ στο ΟΠΑΠ Game Time

kourdistoportocali.com
ΟΠΑΠ The post Ο Νίκος Κουρκούλης παίζει μπάσκετ στο ΟΠΑΠ Game Time appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:37 24/01/2024

Κέλλυ Κελεκίδου: «Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει»

govastileto.gr
Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης έζησε πριν από λίγες ημέρες μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Η σύζυγος του Νίκου Κουρκούλη και επίσης τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια του πεθερού της. Συγκεκριμένα, η […]
00:00 06/12/2023

Νίκος Κουρκούλης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή

govastileto.gr
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Κουρκούλης καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας, Θανάσης. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μαγαζί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου θα παρέμενε κλειστό. «Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστεί ως ένδειξη συμπαράστασης […]
09:00 26/11/2023

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Κουρκούλη – Εφυγε από την ζωή ο πατέρας του Θανάσης

Newsbeast.gr
Την πιο δύσκολη απώλεια καλείται να διαχειριστεί ο Νίκος Κουρκούλης, όπως έγινε γνωστό τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από τα social media. Κι αυτό γιατί έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του πατέρας, Θανάσης. Αυτή την περίοδο ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί Frangelico, το οποίον και προχώρησε σε μια ανακοίνωση για να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν θα λειτουργούσε τουλάχιστον αυτή τη νύχτα. «Η επιχείρηση ανακοινώνει πως σήμερα Σάββατο 25/11 θα παραμείνει κλειστή ως ένδειξη συμπαράστασης και ως φόρο τιμής στο θρήνο του καλλιτέχνη μας, Νίκου Κουρκούλη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του πατέρα Θανάση».
00:00 26/11/2023

Νίκος Κουρκούλης για το πρόβλημα της υγείας του: «Το συζητάμε κάθε φορά για να δώσουμε κουράγιο στους ομοιοπαθούντες»

zappit.gr
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με επιτυχία στο παρελθόν αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεθχεί κατά […] The post Νίκος Κουρκούλης για το πρόβλημα της υγείας του: «Το συζητάμε κάθε φορά για να δώσουμε κουράγιο στους ομοιοπαθούντες» appeared first on Zappit.
23:00 07/11/2023

Νίκος Κουρκούλης: «Μόνο στις προσευχές μου μιλάω για τον Βασίλη Καρρά»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά και στο καλό του φίλο, Βασίλη Καρρά και την υγεία του! «Έχουμε σκεφτεί το couples therapy με την Κέλλυ αλλά δεν πήγαμε. Τσακωνόμαστε για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και τα πιρούνια στον νεροχύτη. Με παίρνει ο […]
23:00 09/10/2023

Νίκος Κουρκούλης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ήμουν παραμορφωμένος, δεν μπορούσα να βγω στην πίστα»

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. «Έκανα ένα χειρουργείο στην γνάθο, ήταν δύσκολο. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα. Αυτό […]
10:00 23/09/2023

Νίκος Κουρκούλης: Η εξομολόγησή του για την περιπέτεια με τον καρκίνο – “Ήταν ορόσημο για τη σχέση με τον εαυτό μου”

instyle.gr
Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για την καριέρα και την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. “Έκανα ένα χειρουργείο στη γνάθο, ξεκίνησε από ένα απλό χειρουργείο, να βγάλω έναν φρονιμίτη και ήταν πολύ δύσκολο χειρουργείο. Βρέθηκε ένας όγκος μέσα στη γνάθο, που ευτυχώς […] The post Νίκος Κουρκούλης: Η εξομολόγησή του για την περιπέτεια με τον καρκίνο – “Ήταν ορόσημο για τη σχέση με τον εαυτό μου” appeared first on InStyle.
13:46 22/09/2023

Νίκος Κουρκούλης: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης μετά την περιπέτεια της υγείας του 

okmag.gr
Μια περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε ο Νίκος Κουρκούλης το τελευταίο διάστημα. Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μια μικρό επέμβαση όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακού του φίλους. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» στον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε. «Γεια και χαρά σε όλους […] The post Νίκος Κουρκούλης: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης μετά την περιπέτεια της υγείας του  appeared first on OK! Magazine.
19:58 13/09/2023

Νίκος Κουρκούλης: Η έκπληξη επί σκηνής για τα γενέθλιά του

okmag.gr
Ο Νίκος Κουρκούλης γιόρτασε επί σκηνής τα γενέθλιά του. Ο τραγουδιστής έκλεισε τα 51 του χρόνια και οι συνεργάτες του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται του έκαναν έκπληξη με μια μεγάλη τούρτα. Ο τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης με τον οποίο συνεργάζονται, κράτησε την τούρτα, ενώ όλοι οι τραγουδιστές του σχήματος ευχήθηκαν από την καρδιά τους στον […] The post Νίκος Κουρκούλης: Η έκπληξη επί σκηνής για τα γενέθλιά του appeared first on OK! Magazine.
11:58 29/08/2023

Nightout για ερωτευμένα ζευγάρια και τα κορίτσια του Survivor!

gossip-tv.gr
Ο Νίκος Κουρκούλης προ ημερών υποδέχτηκε μαζί με τη νέα λαϊκή φωνή Τάνια Καρρά, τον Στέλιο Λεγάκη & τον Κώστα Ορφανίδη λαμπερούς celebs που ήθελαν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Περισσότερα...
20:37 12/07/2023

Νίκος Κουρκούλης: «Έκανα το λάθος και είπα κάτι, το ξεστόμισα»

zappit.gr
Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, ο […] The post Νίκος Κουρκούλης: «Έκανα το λάθος και είπα κάτι, το ξεστόμισα» appeared first on Zappit.
17:00 07/07/2023

Νίκος Κουρκούλης για Κέλλη Κελεκίδου: «Στην αρχή κρατούσαμε κρυφή τη σχέση μας, έχουμε περάσει κρίση»

tlife.gr
Για τη σχέση του με την σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου την οποία στις αρχές είχαν επιλέξει To άρθρο Νίκος Κουρκούλης για Κέλλη Κελεκίδου: «Στην αρχή κρατούσαμε κρυφή τη σχέση μας, έχουμε περάσει κρίση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 30/05/2023

Ο Ηλίας Φιλίππου στο Σπίτι με το MEGA – Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα

in.gr
Μία βραδιά αφιερωμένη σε έναν σημαντικό ‘Ελληνα στιχουργό έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA». Aπόψε στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Ηλία Φιλίππου, τον κορυφαίο στιχουργό, που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου. Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής θα τιμήσουν με την παρουσία […]
11:46 11/02/2023

Νίκος Κουρκούλης: Tο Θαύμα της Αγίας Άννας και η επίσκεψη στο Άγιον Όρος

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΘΑΥΜΑ: Ο Νίκος Κουρκούλης περί το 2002, είχε προβλήματα υγείας. Σε εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε καρκίνος στο πάγκρεας. Το άρθρο Νίκος Κουρκούλης: Tο Θαύμα της Αγίας Άννας και η επίσκεψη στο Άγιον Όρος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:48 09/12/2022

Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν με τα παιδιά τους

tlife.gr
Στο κλίμα των Χριστουγέννων ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου οι οποίοι στόλισαν το σπίτι To άρθρο Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν με τα παιδιά τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:20 02/12/2022

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ekklisiaonline.gr
Το θαύμα που έζησε στο Άγιο Όρος, όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας, περιγράφει ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης. Το άρθρο Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:46 08/11/2022

Η Καλομοίρα άλλαξε και έγινε πλατινέ – «Οι ξανθιές διασκεδάζουν πραγματικά περισσότερο;»

Newsbeast.gr
Η Καλομοίρα τόλμησε μία μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και πλέον είναι το έκανε πλατινέ ξανθό. Η τραγουδίστρια στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, στο πλευρό του κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου, έδειξε το νέο χρώμα που υιοθέτησε στα μαλλιά της και τα σχόλια πήραν φωτιά. «Οι ξανθιές διασκεδάζουν πραγματικά περισσότερο; Ας το μάθουμε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.  H νικήτρια του Fame Story που γνωρίσαμε πριν 20 χρόνια, διασκέδασε με τη ψυχή της στο κέντρο όπου εμφανίζονται η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης.
08:44 24/10/2022

Κελεκίδου – Κουρκούλης: Το ξεκαρδιστικό βίντεο για την περιοδεία τους

diaforetiko.gr
Κελεκίδου – Κουρκούλης: Το ξεκαρδιστικό βίντεο για την περιοδεία τους Με έναν πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωσαν την περιοδεία τους στην Αμερική ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου. Οι τρεις καλλιτέχνες ετοίμασαν ένα ξεκαρδιστικό σκετσάκι, με το οποίο ανακοινώνουν τις πόλεις που θα κάνουν στάση στην Αμερική, ξεκινώνοντας από το Μόντρεαλ στις 30 […]
23:10 30/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load