Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming 13/11

09:02 - 13/11/2020

Δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές στα πλαίσια της Euroleague σε live streaming. Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του αγώνα για την 8η αγωνιστική, έκανε δηλώσεις και ο νεοαποκτηθέντας Σέλβιν Μακ. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του. “Όλοι μου έχουν φερθεί τέλεια και με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».  Σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει στο τριφύλλι, είπε: «Θέλω να προσθέσω τα ηγετικά μου στοιχεία, καθώς και την σκληράδα μου και την εμπειρία μου. Να κάνω τους συμπαίκτες μου τους καλύτερους, όπως και ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Έχω παραμείνει σε καλή

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Live: Παναθηναϊκός – Εφές

Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Εφές για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague

Διαβάστε το στο

Live: Παναθηναϊκός – Εφές

Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Εφές για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague

Διαβάστε το στο tanea.gr

Παναθηναϊκός- Αναντολού Εφές LIVE

Παναθηναϊκός- Αναντολού Εφές LIVE: Ο Παναθηναϊκός οριστικά χωρίς τον Νεμάνια... Το άρθρο Παναθηναϊκός- Αναντολού Εφές LIVE εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

LIVE: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Εφές (21:00)

LIVE: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Εφές (21:00) 13/11/2020 Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο την 3η νίκη του σε έξι ματς. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα... Οι 12άδες των δύο ομάδων: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μακ, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Δίπλαρος, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Φόστερ, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ, Σαντ-Ρος. Εφές: Μπομπουά, Σίνγκλετον, Σαϊμπίρ, Μπαλμπάι, Γκαζί, Μοερμάν, Τουντσέρ, Πλάις, Μίσιτς, Άντερσον, Σιμόν. Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός θα είναι οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Ζακ Όγκαστ. Από την άλλη, το ντεμπούτο του θα κάνει ο ν

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Παναθηναϊκός – Εφές: 77-80

Παναθηναϊκός - Εφές: Η τουρκική ομάδα έκανε την ανατροπή και έφυγε με τη νίκη από την Αθήνα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

LIVE : Παναθηναϊκός – Εφές

LIVE: Παναθηναϊκός - Εφές. Παρακολουθήστε Live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Εφές για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Nova Sports 2HD.

Διαβάστε το στο to10.gr

Παναθηναϊκός – Εφές: 77-80

Παναθηναϊκός - Εφές: Η τουρκική ομάδα έκανε την ανατροπή και έφυγε με τη νίκη από την Αθήνα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη