«Εγώ βρισκόμουν κοντά στον κόσμο σε αντίθεση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που κλεινόταν στο καμαρίνι της»

15:21 - 13/11/2020

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Φρόσω Σιδηροκαστρίτη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ανουσάκη, η οποία αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σε […] The post «Εγώ βρισκόμουν κοντά στον κόσμο σε αντίθεση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που κλεινόταν στο καμαρίνι της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανουσάκη: «Βρισκόμουν κοντά στον κόσμο σε αντίθεση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που κλεινόταν στο καμαρίνι της»

ΕΛΛAΔΑ  Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» η Ελένη Ανουσάκη. Σε πολύ μικρή ηλικία δέχθηκε πρόταση από την εταιρεία παραγωγής FOX και πήγε στην Τσινετσιτά με δασκάλους όπως τη Μόνικα Βίτι και τον Ρέξ Χάρισον: «Εκεί γνώρισα και τον Ένιο Φλαϊάνο, είχα πάρει μέρος στην ταινία “Αγωνία και έκσταση”. Επειδή ήμουν μικρή πήγε η μητέρα μου στην πρεσβεία και τους είπε ότι η κόρη της δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στην Ιταλία και μετά να πάει στην Αμερική και παρεμβαίνει και γυρίζω πίσω. Εγώ είχα δεχθεί μια μεγάλη συμφωνία για να πάω στην Αμερική, αλλά επειδή η Αμερική ήταν το κόκκινο πανί για τους κομμουνιστές, η μητέρα μου φοβήθηκε και πήγε και ενεργοπο

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο