Κορωνοϊός: Το συγκλονιστικό μήνυμα της 17χρονης που έμεινε στην εντατική 20 μέρες (Video)

11:10 - 14/11/2020

ΕΛΛAΔΑ  Χωρίς να έχει κανένα υποκείμενο νόσημα έμεινε διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για 20 ημέρες.  «Είχα γυρίσει από μία προπόνηση και εγώ ένιωθα πολύ καταβεβλημένη και κουρασμένη και την επόμενη μέρα ανέβασα δέκατα. Μετά είχα πυρετό 40 – 40,5 και δεν έπεφτε», ανέφερε η νεαρή κοπέλα στο OPEN. Η κλινική της εικόνα την έκτη ημέρα νοσηλείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου διασωληνώθηκε.  «Όταν ήμουν διασωληνωμένη, έβλεπα εφιάλτες, στην ουσία, δεν είχα επαφή με τον κόσμο, αλλά όταν ξύπνησα και μετά, επειδή μου είχαν χορηγήσει ήδη πάρα πολλά φάρμακα, οπότε ο οργανισμός μου ήταν γεμάτος με φάρμακα και αυτό μου προκάλεσε κάποιες παραισθήσεις και ήμουν… μισή –

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)