Ο Μπογδάνος διαψεύδει ότι ήταν στο ΕΜΠ την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας!

17:09 - 14/11/2020

Διαψεύδει ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος τα όσα κατήγγειλε το Κίνημα Αλλαγής πως βρισκόταν στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο την ώρα της εφόδου των ΜΑΤ για προσαγωγές ατόμων, εν όψει της επετείου της 17ης Νοέμβρη. The post Ο Μπογδάνος διαψεύδει ότι ήταν στο ΕΜΠ την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπογδάνος: Fake News ότι ήμουν στο Πολυτεχνείο την ώρα της εφόδου των ΜΑΤ

Εντονα αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήταν παρών στην επιχείρηση εκκένωσης του Πολυτεχνείου. Ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε ονομαστικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, καθώς και στο ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ότι ήταν fake news ότι παρευρισκόταν στο σημείο την ώρα που τα ΜΑΤ έκαναν...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Μπογδάνος: Fake News ότι ήμουν στο Πολυτεχνείο την ώρα της εφόδου των ΜΑΤ

Lamianow.gr Μπογδάνος: Fake News ότι ήμουν στο Πολυτεχνείο την ώρα της εφόδου των ΜΑΤ Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ ήταν fake news η παρουσία του στην περιοχή του Πολυτεχνείου την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης Στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήταν παρών την ώρα της επιχείρησης εκκένωσης του Πολυτεχνείου στάθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Συγκεκριμένα ο γαλάζιος βουλευτής αναφέρθηκε ονομαστικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και […] Μπογδάνος: Fake News ότι ήμουν στο Πολυτεχνείο την ώρα της εφόδου των ΜΑΤ LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας