Μπογδάνος σε ΣΥΡΙΖΑ: Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν;
17:00 - 15/11/2020
Έχει βγει μπροστά το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το θέματος του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου εν μέσω πανδημίας κορονοϊού ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος που δίνει συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κατά κύριο λόγο.
The post Μπογδάνος σε ΣΥΡΙΖΑ: Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν; appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπογδάνος σε ΣΥΡΙΖΑ: Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν;
Πολιτική
Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με αφορμή την απαγόρευση συνάθροισης άνω των 4 ατόμων μεταξύ κυβέρνησης - αντιπολίτευσης.
Ο βουλευτής της ΝΔ, που απαθανατίστηκε δίπλα στις αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν την Παρασκευή το Πολυτεχνείο, με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είπατε ότι η απαγόρευση συνάθροισης άνω των 4 ατόμων είναι ‘’εκτροπή’’. Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν τότε;;; Πόσο δολοφονικά ανεύθυνοι πια;», έγραψε.
Νωρίτερα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σ
Διαβάστε το στο topontiki.gr