Εισόδια στον Ουρανό
10:07 - 16/11/2020
Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου
Ήταν 21 Νοεμβρίου 1994, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Στη Θεσσαλονίκη πανηγύριζε ο Ιερός Ναός Παναγίας Δεξιάς. Εκείνη την ημέρα των Εισοδίων γνώρισα τον μακαριστό ήδη Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρό Ιωάννη. Γράφω τούτη την ώρα και νομίζω ακόμα πως θα με πάρεις τηλέφωνο δεσπότη μου να με ρωτήσεις πώς είμαι, να μου πεις να προσέχω, να ενδιαφερθείς για εμένα, να μου δείξεις την αγάπη σου.
Το ξέρω πως πλέον το ενδιαφέρον σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί τώρα είσαι στον Ουρανό, γιορτάζεις τα δικά σου Εισόδια. Εισοδεύεις για να μπεις στην Ουράνια Λειτουργία, να ψάλλεις κι εσύ με τη φωνή σου τους ύμνους μπρος στο επουρ
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εισόδια στον Ουρανό
Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου-Ήταν 21 Νοεμβρίου 1994, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Στη Θεσσαλονίκη πανηγύριζε ο Ιερός Ναός Παναγίας Δεξιάς. Εκείνη την ημέρα των Εισοδίων γνώρισα τον μακαριστό ήδη Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρό Ιωάννη. Γράφω τούτη την ώρα και νομίζω ακόμα πως θα με πάρεις τηλέφωνο δεσπότη μου να με ρωτήσεις πώς είμαι, να μου πεις να προσέχω, να ενδιαφερθείς για εμένα, να μου δείξεις την αγάπη σου.
Το άρθρο Εισόδια στον Ουρανό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr