Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay – Το ξέρατε, δεν κρύφτηκα” (video)

11:33 - 16/11/2020

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος σεναριογράφος και ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay – Το ξέρατε, δεν κρύφτηκα” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, δεν κρύφτηκα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει κρύψει ποτέ τις σeξουαλικές του προτιμήσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο, αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα να κάνεις coming out, σε βάζει σε μια μειονεκτική θέση. Εξάλλου νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ στα […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, δεν κρύφτηκα» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι

Τι απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Απόστολο Γκλέτσο και το «ψάρι».

Διαβάστε το στο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει: «Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay»

Στην εφημερίδα Lifo μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει: «Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay»

Στην εφημερίδα Lifo μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για τις σεξουαλικές του...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, δεν κρύφτηκα

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη μια φορά ξεκάθαρα για την προσωπική του ζωή... The post Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, δεν κρύφτηκα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι»

Στη Lifo και τον Φώτη Σεργουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος απάντησε για την απόφασή του να μιλήσει […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, δεν κρύφτηκα» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ. Το άρθρο Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, δεν κρύφτηκα» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, δεν κρύφτηκα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο, αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα να κάνεις coming out, σε βάζει σε μια μειονεκτική θέση. Εξάλλου νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι, νομίζω ότι το ξέρατε, ήταν φανερό

Νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ στα κρυφά

Διαβάστε το στο entertv.gr

Καπουτζίδης: “Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay”

Το παραδέχεται για ακόμα μία φορά δημόσια

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιώργος Καπουτζίδης : «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε»

Για την αποκάλυψη των σεξουαλικών του προτιμήσεων μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ξεκαθαρίζοντας για μία ακόμα φορά ότι «δεν έζησε ποτέ στα κρυφά».

Διαβάστε το στο to10.gr

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο, αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα να κάνεις coming out, σε βάζει σε μια μειονεκτική θέση. Εξάλλου νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: "Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι"

"Νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ στα κρυφά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, ήταν φανερό»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay, το ξέρατε, ήταν φανερό» Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου  Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο, αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της