Λύγισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τα τρυφερά λόγια της συζύγου του Λίνας Πίντζου
00:42 - 17/11/2020
Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έκανε αναδρομή στην καριέρα του ενώ τον περίμενε και μία […]
The post Λύγισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τα τρυφερά λόγια της συζύγου του Λίνας Πίντζου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λύγισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου
“Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται με δώρα ψυχής φορτωμένος”! Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Λύγισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος : Λύγισε on air με τα λόγια της συζύγου του
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για το ατύχημα που τον συγκλόνισε αλλά και για την αγάπη του για τη σύζυγό του και το θέατρο
Διαβάστε το στο Η συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τα τρυφερά λόγια της συζύγου του Λίνας Πρίντζου
Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έκανε αναδρομή στην καριέρα του ενώ τον περίμενε και μία έκπληξη.
Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δάκρυσε από τα λόγια της συζύγου του – “Ο Βασίλης με στήριξε με γενναιότητα” (βίντεο)
Τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας στο πλατό του Ενώπιος Ενωπιω”ο Νίκος Χατζηνικολάου.
To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δάκρυσε από τα λόγια της συζύγου του – “Ο Βασίλης με στήριξε με γενναιότητα” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η on air συγκίνηση στο πλατό και τα τρυφερά λόγια της συζύγου του (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας μια αναδρομή στη ζωή και την καριέρα του. Μία έκπληξη, ωστόσο, της συζύγου του η οποία μίλησε πρώτη φορά για τον ίδιο και πόσο της έχει σταθεί στα δύσκολα, τον έκανε να "λυγίσει".
«Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι όταν θα παντρευτώ θα είναι στα Γιάννενα με κλαρίνα για τρεις νύχτες. Ο ίδιος σκιάχτηκε και για αυτό πήγαμε να παντρευτούμε στην Βενετία. Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο πέρα από την υποκριτική του δεινότητα. Πηγαίνει την ζωή παρακάτω. Από την ημέρα που γεννήθηκε τάχθηκε
Διαβάστε το στο topontiki.gr"Ο Βασίλης με στήριξε με γενναιότητα": Δάκρυσε ο Χαραλαμπόπουλος με τα λόγια της συζύγου του
Η εξομολόγηση της Λίνας Πρίντζου για τις δύσκολες στιγμές και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣοκάρει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ήταν μία πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου
Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε καλεσμένος χθες βράδυ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για ένα ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια. «Ήταν μία πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου και πολύ περίεργη, γιατί όλα αυτά τα χρόνια καβαλάω μηχανάκι από μικρός. Ακόμη το κάνω. Δεν είναι από την μηχανή τελικά, γιατί όλοι μου έλεγαν φόρεσε κράνος αλλά ήμασταν πεζοί. Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και την γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στην μέση, οι υπόλοιποι ξέφυγαν, από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με ένα μαγικό και άγιο τρόπο ενώ έπεσε επάνω μου και εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσμα
Διαβάστε το στο spoilersΗ συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τα λόγια της συζύγου του
Λύγισε ο αγαπημένος ηθοποιός με όσα είπε για εκείνον η Λίνα Πρίντζου
Διαβάστε το στο entertv.grΒασίλης Χαραλαμπόπουλος: Συγκινήθηκε από τα γλυκά λόγια της συζύγου του
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Συγκινήθηκε από τα γλυκά λόγια της συζύγου του. Ο ηθοποιός ήταν ο χθεσινός καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που τον σφράγισαν, την τηλεόραση αλλά και τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του. Ο ηθοποιός, τον οποίο θα δούμε σε λίγο καιρό -καλώς εχόντων των […]
The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Συγκινήθηκε από τα γλυκά λόγια της συζύγου του appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr