#Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Η Μάγισσα: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μαρία Κίτσου εισβάλουν στη σειρά

NewsBomb
'Μάγισσα': Η ιστορία του Β κύκλου, τι θα δούμε στο prequel και οι νέοι ηθοποιοίΠερισσότερα...
17:00 06/04/2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μου έχουν συμβεί περίεργες, δύσκολες καταστάσεις και έχασα τον ύπνο μου»

zappit.gr
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μου έχουν συμβεί περίεργες, δύσκολες καταστάσεις και έχασα τον ύπνο μου» appeared first on Zappit.
19:00 05/04/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Μαρία Κίτσου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έρχονται στον 2ο κύκλο

logiastarata.gr
Νέους πρωταγωνιστές θα έχει Η ΜΑΓΙΣΣΑ του ΑΝΤ1 στον δεύτερο κύκλο της καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν. Οι συζητήσεις του καναλιού με τη σειρά έχουν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για τον δεύτερο κύκλο ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Μαρία Κίτσου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έρχονται στον 2ο κύκλο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 23/03/2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είναι τόσο σοβαρά κάποια θέματα αλλά πρέπει αναγκαστικά να γεμίζουν οι εκπομπές»

zappit.gr
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είναι τόσο σοβαρά κάποια θέματα αλλά πρέπει αναγκαστικά να γεμίζουν οι εκπομπές» appeared first on Zappit.
18:00 25/02/2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια βραδιά για φίλους διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/1 στο θέατρο Ακροπόλ από τους συντελεστές To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 19/01/2024

Πού συναντήθηκαν Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Καραμίχος και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος;

govastileto.gr
Στα νότια προάστια της πόλης συναντήθηκαν πρόσφατα η Μαρία Καβογιάννη, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι γνωστοί ηθοποιοί και φίλοι διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους στο Swell, πολυσύχναστο στέκι της Βουλιαγμένης. Στην παρέα τους βρέθηκαν επίσης ο make up artist Angelo και η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη. Φυσικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνοδευόταν από […]
14:00 28/09/2023

Underground: Η εμβληματική ταινία του Κουστουρίτσα στο θέατρο Ακροπόλ

in.gr
Τη διασκευή και σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Νικίτα Μιλιβόγεβιτς, ενώ πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Τσορτέκης και Αλεξάνδρα Αϊδίνη.
16:00 14/09/2023

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε μία μεγάλη αλήθεια για τις φωτιές με την πρότασή του προς όλους μας

queen.gr
Η βραδινή περιπολία στο δάσος και η πρωτοβουλία της συζύγου του Βασίλη, Λίνας Πρίντζου στο Πήλιο για την πυρασφάλεια. Περισσότερα...
07:17 24/08/2023

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με κλαρίνα και πάρτι έκπληξη από τη Μαρία Καβογιάννη

queen.gr
Μαρία Καβογιάννη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσε να έχει κανείς και την έκπληξη που έκαναν στην Ευδοκία Ρουμελιώτη τη ζηλέψαμε και εμείς.Περισσότερα...
07:17 03/08/2023

«Τα καλύτερα μας χρόνια» έκαναν φινάλε με το Twitter να αποθεώνει και τον μικρό γιο της Παπουτσάκη

queen.gr
Ο μικρός Μάξιμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Άκης Σακελλαρίου, έδωσαν το στίγμα τους στο μεγάλο φινάλε στα «Καλύτερα μας χρόνια», μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων. Περισσότερα...
07:17 21/06/2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Διακοπές στη Σχοινούσα

okmag.gr
Στο νησί των μικρών Κυκλάδων με τις όμορφες παραλίες βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο ηθοποιός μετά το τέλος των παραστάσεών του με τον «Μισάνθρωπο» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά οι οποίες έσπασαν ρεκόρ εισιτηρίων, ταξίδεψε στο Αιγαίο για μια μικρή ανάπαυλα. Ταξίδεψε στα Κουφονήσια και τη Σχοινούσα και μοιράστηκε εικόνες από τις παραλίες μαζί με τους […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Διακοπές στη Σχοινούσα appeared first on OK! Magazine.
14:58 13/06/2023

Bασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η τηλεόραση μπορεί να σε κάνει έναν βαρετό ηθοποιό»

zappit.gr
Με αφορμή την παράσταση «Μισάνθρωπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα […] The post Bασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η τηλεόραση μπορεί να σε κάνει έναν βαρετό ηθοποιό» appeared first on Zappit.
01:00 29/05/2023

5 από τους λόγους που οι γυναίκες αγαπάνε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

NewsBomb
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μιλώντας για την πορεία του συγκινήθηκε θυμίζοντας μας όλους…Περισσότερα...
19:50 10/05/2023

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έχω όνειρο μόνο να είναι καλά οι άνθρωποι μου

Newsit
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όταν αναφέρθηκε στα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του, πράγματα που δεν είχε καν ονειρευτεί όταν ξεκινούσε την πορεία του στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Μισάνθωπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τη σχέση του με τη σύζυγό του. «Νιώθω υπέροχα για ... Περισσότερα To άρθρο Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έχω όνειρο μόνο να είναι καλά οι άνθρωποι μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:18 10/05/2023

Τα δάκρυα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην κάμερα – «Ήθελα να κάνω τον κόσμο να γελάει»

Newsbeast.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του MEGA, μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος , ο οποίος δάκρυσε από συγκίνηση, όταν μίλησε για την πορεία της καριέρας του. «Ξεκινάω πάντα με ένα όνειρο. Δεν έχω καμία αγωνία από την αρχή ότι κάτι μπορεί να γίνει επιτυχία. Ξεκινάω με το ανάποδο, “πάμε για το χειρότερο”. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’αυτό. Φυσικά και την αφιερώνω κάπου αυτή τη παράσταση. Την αφιερώνω στους ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ» είπε αρχικά ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος». Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, συνέχισε, λέγοντας: «Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά για να μη σου πω ότι είμαι τρισευτυχισμένος ακόμα και τώρα να σταματούσα τη δουλειά.
15:10 10/05/2023

Η συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου: «Εκεί έπαθα ένα σοκ»

okmag.gr
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γνωρίζει τη Δανάη Μπάρκα από μικρό κορίτσι που ερχόταν στα γυρίσματα της σειράς «Εγκλήματα» μαζί με τη μητέρα της. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μισάνθρωπος» που έκανε πριν από λίγες ημέρες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο ίδιος λέει ότι νιώθει υπέροχα για αυτό. «Ήταν ένα στοίχημα το οποίο ήρθε από το υπερπέραν», […] The post Η συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου: «Εκεί έπαθα ένα σοκ» appeared first on OK! Magazine.
13:36 10/05/2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Λύγισε» στο «Πάμε Δανάη» – «Είχε πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά»

tlife.gr
Με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Μισάνθρωπος” που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και υπογράφει σκηνοθετικά ο To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Λύγισε» στο «Πάμε Δανάη» – «Είχε πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:26 10/05/2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η σύντροφός μου δεν έρχεται ποτέ στις πρεμιέρες

Newsit
«Έρχεται μετά από κάποιες μέρες για να νιώσω κι εγώ πιο άνετος», λέει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τη σύντροφό Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος» στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. «Αν έχουν δουλειές και λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα από την πρεμιέρα μου, ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η σύντροφός μου δεν έρχεται ποτέ στις πρεμιέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:34 09/05/2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος» στο […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη appeared first on Zappit.
08:36 09/05/2023

Αποκλειστικό! Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ποια γυναίκα θα είναι στο πλευρό του θεατρικά;

okmag.gr
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνεχίζει τις sold out παραστάσεις στον «Μισάνθρωπου» σε σκηνοθεσία Πίτερ Στάϊν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Παράλληλα όμως οργανώνει και ετοιμάζει τη χειμερινή του παράσταση στο θέατρο Ακροπόλ. Όπως ήδη έχουμε γράψει, θα πρωταγωνιστήσει στην κωμικοτραγική δραματική ταινία, «Underground» την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Εμίρ Κουστουρίτσα και μάλιστα απέσπασε το 1995 το Χρυσό […] The post Αποκλειστικό! Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ποια γυναίκα θα είναι στο πλευρό του θεατρικά; appeared first on OK! Magazine.
13:42 26/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load