«Στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το γύρισμα, δεν είχα ιδέα που πάω»

12:57 - 17/11/2020

Στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Λάουρα Νάργες, η οποία μίλησε για την επιστροφή της […] The post «Στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το γύρισμα, δεν είχα ιδέα που πάω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάργες: «Εγώ στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το 8ωρο γύρισμα» (vid)

Από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αρκετά στο πρώτο Survivor ήταν η Λάουρα Νάργιες

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λάουρα Νάργες: Εγώ στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το 8ωρο γύρισμα

Νοέμβριος 17, 2020 Τι είπε για την επιστροφή στο The Voice Για τα ριάλιτι και την επιστροφή της στο family room του The Voice μίλησε η ανανεωμένη Λάουρα Νάργες. Η νεαρή παρουσιάστρια που έχει άλλαξε λίγο το look της μίλησε στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε πως αυτήν την περίοδο είναι μόνη στη ζωή. «Δυσκολεύονται στην αρχή να με καταλάβουν με τα νέο μαλλί, είναι μέχρι να μιλήσω», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες μιλώντας για την αλλαγή στα μαλλιά της. Η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, φυσικά, και στην επιστροφή στο The Voice και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτό: «Χάρηκα που επέστρεψα στο The Voice, είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη. Με τον Γιώργο Λιανό έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τον έχω

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο